Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ)

Η απάντηση στο μεγάλο ΓΙΑΤΙ του παραλογισμού, πρώτα με τους εκβιαστικούς μαζικούς και αδιάκριτους γενετικού τύπου εμβολιασμούς, και έπειτα με τους πολέμους που δημιουργούν έλλειψη τροφίμων και ενέργειας είναι ότι οι Διαχειριστές του οικονομικού συστήματος του χρέους στοχεύουν στο να μειώσουν τους πληθυσμούς μας (μέσω της πρόκλησης στειρώσεων - αποπληθυσμός), καθώς βέβαια και στο να μας εξασθενίσουν σε σημείο που να τους επιτρέπει να ελέγξουν τις ψυχές μας (δηλαδή τους νόες μας) μέσω των γενετικά τροποποιημένων, αρρωστημένων σωμάτων μας. Δεν στοχεύουν αναγκαστικά στο να μας εξολοθρεύσουν, και όσοι πεθαίνουν ξαφνικά, πεθαίνουν είτε «κατά λάθος» λόγω ιδιομορφιών στο γονιδίωμα τους, ή λόγω του ποσοστού θανατηφόρων δόσεων ανά παρτίδα παραγωγής (0.5% ανά παρτίδα)…

Σχετικά με τους ξαφνικούς θανάτους, έχει πλέον αποδειχθεί εμπειρικά και χειροπιαστά (βλ. Covid Update by Russel L. Blaylock):

https://www.lambis.com.cy/images/metafrasi.pdf)

ότι τα εμβόλια παρασκευάζονται σε μεγάλες παρτίδες, η κάθε μια των οποίων αποτελείται από πάνω από 20 χιλιάδες πακέτα (με το κάθε πακέτο να περιέχει χιλιάδες δόσεις εμβολίων), καθώς και ότι ένα πακέτο στα κάθε διακόσια της παρτίδας των 20 χιλιάδων (ποσοστό 1/200 = 0.5% της παρτίδας) περιέχει χιλιάδες άμεσα θανατηφόρες δόσεις εμβολίων (δεν γνωρίζουμε πόσες χιλιάδες), σε σύγκριση με τα υπόλοιπα πακέτα χιλιάδων δόσεων της παρτίδας που, είτε προκαλούν άλλες βλάβες, ή αφορούν δόσεις placebo (εντελώς ανενεργές), για να μπορούν να γίνονται οι πειραματικές συγκρίσεις, μια και πρόκειται για γενετικό πείραμα κατευθείαν επί των ανθρώπων.

Ο παραλογισμός των μασκών ευρείας φιλτρότητας κατά υποτιθέμενου μικροσκοπικού «ιού» (κάτι σαν ξύλινος φράκτης για να κόβει δήθεν τα κουνούπια), δείχνει ακριβώς την επίθεση κατά της ψυχής, έκφραση της οποίας είναι το πρόσωπο του ανθρώπου…

Λέγεται πως ο Πλάτωνας αποκαλούσε την ψυχή «φσυχή» για να δείξει ότι, αυτή η λεγόμενη ψυχή, είναι η ζωντανή ανθρώπινη φύση μας που εκφράζεται και εκδηλώνεται με το σαρκικό σώμα μας. Όντως, το σώμα μας είναι ψυχή ζώσα εν πνεύματι, όπου «ψυχή» είναι ο λογικός νους μας (μαζί με ακόμα τέσσερεις ψυχικές δυνάμεις, όλες τους νους), μέσα στον οποίο λογικό νου ζει αθάνατη η μνήμη της θεϊκής καταγωγής μας, η οποία είναι εκ Δημιουργίας μας ανεξίτηλα γραμμένη (χαραγμένη με Φως) στο DNA μας (στο γονιδίωμα μας). Μόνο στο ανθρώπινο γονιδίωμα βρίσκεται φωτεινά χαραγμένη η θεϊκή αυτή μνήμη (απολύτως κανενός άλλου ζωντανού είδους – όπως αποδεικνύεται επιστημονικά από το πείραμα του Φαντασμικού / phantom DNA):

http://oktana-gr.blogspot.com/2015/08/phantom-dna-ether-einstein-reborn.html

Η γονιδιακή αυτή μνήμη μέσα στο νου του κάθε ανθρώπου (μέσα στη ψυχή του, μια και η ψυχή ΕΙΝΑΙ νους) εκφράζεται και εκδηλώνεται μέσω του νερού του σώματός μας, το οποίο έχει κι αυτό μνήμη. Η ύπαρξη αυτής της υδάτινης μνήμης αποδεικνύεται από τα πειράματα εκλεκτών Επιστημόνων, όπως οι Μπενβενίστ και Μοντανιέ (βλ. στο τέλος «Η Μνήμη του Νερού»)…

Η μνήμη αυτή της ψυχής (του νου) αποτελεί τον αιώνιο στόχο του Εωσφόρου που μισεί τον άνθρωπο και επιχειρεί να την «σβήσει» μέσω γενετικών παρεμβάσεων στο αίμα μας με κάθε λογής ψεύτικο υγειονομικό πρόσχημα.

Περί Θεού και Διαβόλου

Όσοι πιστεύουν στην ΥΠΑΡΞΗ του Θεού στον άνθρωπο (του Χριστού), γνωρίζουν επίσης ότι ΥΠΑΡΧΕΙ (έχοντας υπόσταση) και ο εκπεσών Άγγελος Σατάν (ο Εωσφόρος, ο Διάβολος), ο οποίος και διακαταλαμβάνει τους ανθρώπους. «Λόγος» είναι ο Χριστός, και ο Διάβολος είναι ο παρά τον Λόγο (ο παράλογος), δηλαδή ο Αντίχριστος, σταθερός στόχος του οποίου είναι η ΛΟΓΙΚΗ. Ο Αντίχριστος είναι ήδη μαζί μας και είναι ένας άνθρωπος στον οποίον κατοικεί πλήρως ο Σατάν, δηλαδή ένας πλήρως παράλογος άνθρωπος, σε αντίθεση με ένα πλήρως χριστοποιημένο άγιο άνθρωπο (δηλαδή ένα λογικό άνθρωπο), που φυσικά αρνείται πάση θυσία να παραδώσει την θεϊκή γονιδιακή του βάση σε αγνώστους, που θέλουν δήθεν να τον σώσουν από ιώσεις, μετατρέποντάς τον σ’ ένα γενετικά τροποποιημένο εμπορεύσιμο προϊόν με κωδικό QR.  

Αυτός, ο Αντίχριστος, διαθέτει μια Ελίτ από εξ’ ίσου παράλογα, αλλά πανέξυπνα ενσυνείδητα τσιράκια παντού, τα οποία εφαρμόζουν την δαιμονική ατζέντα του μέσω μιας πληθώρας ασυνείδητων υπό- τσιρακιών, που ενεργούν σαν υπνωτισμένα ρομποτάκια, χωρίς να χρησιμοποιούν τον νου που τους έδωσε ο Πλάστης τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σήμερα ανήκει στα ασυνείδητα αυτά υπό-τσιράκια που δουλεύουν, χωρίς να το συνειδητοποιούν, για τη δημιουργία της ζωντανής κόλασης για τους ίδιους, εδώ  πάνω στη Γη.

Η Κόλαση είναι η φύση του Σατάν (ο εαυτός του), και αυτή τη φύση δημιουργεί γύρω του, μιμούμενος κατ’ αντιστροφή τον Θεό που δημιουργεί Αυτός πρώτος τον άνθρωπο κατ’ εικόνα Του (στην φύση Του). Ο αληθινός ανθρώπινος παρατηρητής είναι ο εαυτός του Θεού, ενώ ο πτωτικός άνθρωπος που παρατηρεί με Εωσφορικό φως είναι ο εαυτός του Διαβόλου. Γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντικό το τι βλέπουμε όταν κοιτάζουμε κάτι, ή το ΠΟΙΟΣ βλέπει από τα μάτια μας όταν κοιτάζουμε κάτι, ούτως ώστε να γνωρίζουμε αν στεκόμαστε στη σωστή μεριά της ιστορίας, ή όχι.

Το Οικονομικό Σύστημα του Χρέους (ο Μαμμωνάς, δηλ. ο Διάβολος)

ΚΥΡΙΟ εργαλείο των Σατανιστών είναι το οικονομικό σύστημα του χρέους μέσω του οποίου παράγουν σχεδόν άπειρες ποσότητες λεφτών από τον αέρα, τα οποία και δανείζουν έντοκα στις χώρες μας έναντι εμπράγματων εξασφαλίσεων (φυσικού πλούτου, νερού, αέρα, γης, οικιών, δομών, οτιδήποτε έχει πραγματική αξία και δεν είναι αέρας).

Ο μόνος τρόπος «εξόφλησης» του αέρα έτσι ώστε να δώσουν σε ένα Κράτος καινούργιο δάνειο, είναι η «ανάπτυξη». Φυσικά, μια τέτοια «ανάπτυξη» δεν μπορεί να είναι αειφόρα. Αντίθετα είναι θανατηφόρα, επειδή όταν δανείζονται εικονικά λεφτά από τον αέρα, ο αέρας είναι «άπειρος» και καμιά πεπερασμένη (όχι άπειρη) «ανάπτυξη» δεν μπορεί να τον εξοφλήσει. Στο τέλος, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα που να λέγεται «άπειρη ανάπτυξη», η μία χώρα μετά την άλλη χρεοκοπούν από τον υπερδανεισμό και τον τόκο πάνω στον τόκο, οπότε οι εμπράγματες εξασφαλίσεις που δέσμευσαν οι ηγέτες της χώρας περιέρχονται στην κατοχή του σατανικού δανειστή, ο οποίος τότε αποκτά τον έλεγχο των πάντων. ΠΛΗΝ βέβαια των ψυχών των ανθρώπων, τον έλεγχο των οποίων τώρα ο σατανικός δανειστής προσπαθεί να αποκτήσει στη βάση της γενέσεως μας (στο DNA μας) μέσω πολλαπλών δόσεων γενετικού τύπου ενέσεων στο αίμα μας, δήθεν κατά «ιού», τον οποίο ο ίδιος πάλι δημιούργησε και εξαπέλυσε κατά της ανθρωπότητας (πρόκειται για γενετικά τροποποιημένο οργανισμό που κανένας δεν ξέρει αν είναι ιός).

Παρεμπιπτόντως, έστω για τους δικούς του εγκληματικά ποταπούς λόγους, αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο ο Ερντογάν δεν δέχεται να δανειστεί τέτοια αεριτζίδικα λεφτά στο όνομα της Τουρκίας (έναντι της εκχώρησης Τουρκικής εθνικής κυριαρχίας), αφήνοντας την χώρα του να χρεοκοπήσει ως προς το σατανικό αυτό σύστημα, όχι όμως όσο αφορά την πραγματική ανθρώπινη οικονομία της, η οποία ανθεί, κυρίως στην ύπαιθρο…

«Εξωγήινοι» & Πόλεμος Ρωσίας - Ουκρανίας

Τα πάντα ανήκουν στους οικονομικούς Διαχειριστές του συστήματος (τους διεθνείς Τραπεζίτες), πλην βέβαια των ψυχών μας ακόμα, και με την παραγωγή σχεδόν άπειρων ποσοτήτων αεριτζίδικων λεφτών (πάνω στα χρεοκοπημένα πτώματά μας – όπως εξηγούμε πιο πάνω) χρηματοδοτούν μια «εξωγήινη» για εμάς τεχνολογία, με την οποία χτίζουν ξανά τον Πύργο της Βαβέλ για να φτάσουν, όπως νομίζουν, τον Θεό και να γίνουν αυτοί αθάνατοι θεοί, αντί και στη θέση Του. Αυτό σημαίνει «Αντίχριστος», το να θέλεις να γίνεις εσύ θεός, αντί και στη θέση του Θεού.

Αυτός είναι ο αληθινός λόγος της φοβερά παράλογης αντίδρασής τους όσο αφορά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, όταν οι ίδιοι δεν έχουν αφήσει μέρος στον κόσμο στο οποίο να μην έχουν εισβάλει κατά παράβαση κάθε νόμου, ηθικού και άλλου. Είναι τόσο δαιμονισμένοι που θα μας θυσιάσουν όλους προκειμένου να μην τα καταφέρει κανένας (Ρωσία, Κίνα, Τουρκία, Ιράν, Β. Κορέα, κλπ) να τους καταστρέψει το «θείο» σχέδιο τους προς την αθανασία, η οποία αθανασία είναι ενεργειακή επάρκεια ζωής, κάτι που συνδέεται βέβαια άμεσα με το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη. Το σχέδιο αυτό το ονομάζουν «Νέα Παγκόσμια Τάξη (ΝΠΤ)» και δεν είναι τίποτε περισσότερο από την ζωντανή κόλαση πάνω στη Γη..  Είναι τότε, που όπως αναφέρεται κάπου, οι ζωντανοί θα τρέχουν στα μνήματα και θα παρακαλούν τους νεκρούς να βγουν έξω για να μπουν αυτοί μέσα. Τόσο άσχημα θα είναι..

Η δε «εξωγήινη» τεχνολογία τους, καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με αληθινούς εξωγήινους, εφόσον βέβαια αυτοί υπάρχουν σαν εξελιγμένες μορφές ζωής. Καμιά αληθινά εξελιγμένη μορφή ζωής δεν θα ήθελε να έχει σχέση με πρωτόγονα κτήνη, κενά αληθινής πνευματικότητας…

Δεν θέλουν όμως να μας θυσιάσουν όλους, επειδή σκοτώνοντάς μας, οι ψυχές μας θα ελευθερωθούν. Αν ήθελαν, τότε ως ιδιοκτήτες της φοβερότερης «εξωγήινης» τεχνολογίας που έχει υπάρξει ποτέ στον κόσμο (αυτής που χρηματοδοτείται από το απάνθρωπο αεριτζίδικο χρέος), θα μπορούσαν να μας εξολοθρεύσουν ολοκληρωτικά ανά πάσα στιγμή με πολύ πιο αποδοτικούς τρόπους, παρά να μας, βάζουν ενέσεις, να μας δημιουργούν πολέμους, να μας λιμοκτονούν και να μας κόβουν την ενέργεια με πρόφαση την Ουκρανία, όταν για όλα φταίει η δαιμονικά διεστραμμένη αντίληψή τους για το τι εστί άνθρωπος. Είναι όμως στη κτηνώδη φύση τους, και τους αρέσει να βασανίζουν το θύμα τους, όπως π.χ., βασανίζει η γάτα το ποντίκι, αφήνοντας το να ψευτοζεί για όσο αντέχει…

Φυσικοί Νόμοι & Νοητική Επανάσταση

Υπάρχουν φυσικοί απαραβίαστοι νόμοι  που θέλουν το «μέσα στο νου» να είναι ίδιο με το «έξω από το νου» (σαν αντικειμενικός κόσμος), όχι αμέσως, αλλά πάντοτε με διαφορά φάσης, μέχρι την εξισορρόπηση πάντοτε στο «μηδέ εν», δηλαδή το μηδέν. Η διάρκεια της φάσης αυτής μέχρι την εξισορρόπηση που κάνει το «μέσα» ίδιο με το «έξω» βιώνεται από εμάς τους ανθρώπους σαν εξαγορά χρόνου, κατά τον οποίο λαμβάνουμε το έλεος του Θεού, το οποίο και κάνουμε κι εμείς με τη σειρά μας πάρα κάτω στους πλησίον μας, μέχρι βέβαια το τέλος-τέλος. Υπάρχει απόλυτο τέλος, επειδή, κανένα είδος ζωής που παράγει λιγότερη ενέργεια ζωής από όση καίει [για να πάρει δήθεν ενέργεια – σε όλους τους υπαρξιακούς τομείς: περιβαλλοντικό (μέσω της εξόρυξης και καύσης ορυκτών), χρηματοοικονομικό, διατροφικό, υγειονομικό, κλπ] δεν μπορεί παρά να φτάσει στο απόλυτο τέλος, δηλαδή στην πλήρη υπαρξιακή χρεοκοπία του. Φτάνει πάντοτε στην χρεοκοπία, έστω μετά από πολλούς φθίνοντες σε διάμετρο και όλο πιο γρήγορους κύκλους επίπεδης επανάληψης…

Η διάρκεια της φάσης ανάμεσα στο «μέσα» και το «έξω» εξαρτάται από το εύρος της εκάστοτε αντίληψης του νου του ανθρώπινου παρατηρητή ως προς τον χώρο και τον χρόνο. Είναι κλίμακα νοητικού μεγέθους, που σε ορισμένα είδη ζωής σχετίζεται και με την μάζα (βλ. π.χ., ανθρώπινη αντίληψη χρόνου ζωής ενός ελέφαντα και ενός μυρμηγκιού). Όσο γεμίζει ο νους του ανθρώπου από περίσσιες ακαθαρσίες (νοσηρές φαντασιώσεις) εκτοπίζοντας την Αλήθεια (το Φως) - κάτι που λανθασμένα αποκαλείται «άνοια», ενώ υπάρχει πολύς βρώμικος νους -, τόσο μειώνεται γύρω του η αντίληψη του χώρου και του χρόνου, δηλαδή τόσο του τελειώνει ο χρόνος (και ο χώρος), μέχρι που να μην υπάρχει πια καθόλου καθαρός νους, οπότε και επέρχεται το βδέλυγμα της (νοητικής) ερημώσεως, ο «απόλυτος» πνευματικός θάνατος κατά τον οποίο δεν υπάρχει καθόλου πνεύμα μέσα στον νου (νεκρώνεται η ψυχή).

Το βδέλυγμα της πλήρους ερημώσεως του νου από το πνεύμα (από την λογική), δηλαδή ο «θάνατος» της ψυχής, αποτελεί την επιστημονικά ανεξήγητη αιτία του σαρκικού θανάτου, και οφείλεται απλά στο ότι ο παρά τον Λόγο νους παραμένει χωρίς ζωή (αδειάζει από τον Λόγο που είναι η ζωή). Ο σωματικός θάνατος για εμάς τους συνηθισμένους ανθρώπους (όχι τους Αγίους, ο νους των οποίων λάμπει σαν φωτοστέφανο) είναι καθαρή υπαρξιακή ενεργειακή χρεοκοπία, και καθόλου φυσιολογικό φαινόμενο. Παρεμπιπτόντως, η αληθινή άνοια (απουσία νόησης – έρημος) είναι ευλογημένη κατάσταση κατά την οποία ο νους αδειάζει εντελώς από τις ακαθαρσίες (δεν νοεί πια, αλλά θεωρεί), έχοντας γεμίσει με Πνεύμα Άγιο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κατ’ απόλυτο τρόπο ότι μπορεί να αποφύγει τον σωματικό θάνατο εκείνος που έχει φωτοστέφανο. Τον θάνατο τον «χειρίζεται» μόνος ο Θεός, και Αυτός μόνο αποφασίζει αν κάποιος δεν θα γευτεί ποτέ θάνατο, όπως π.χ., δεν γεύτηκαν ποτέ θάνατο ο Ηλίας, ο Ιωάννης ο Θεολόγος, ο Ενώχ, ο Αβιμέλεχ και πιθανώς άλλοι, οι οποίοι μετατέθηκαν ζωντανοί ΜΕ τα σαρκικά σώματά τους στην χώρα των ζώντων. Εν πάση περιπτώσει, δεν έχει καμιά σημασία για τον Άγιο, αν θα συνεχίσει να ζει με, ή χωρίς το σώμα του. Το αφήνει στον Θεό.

Όπως μας το αποδεικνύει η Ανάσταση του Κυρίου, ο θάνατος (η απόλυτη ενεργειακή χρεοκοπία) είναι ένα παραφύση ΝΟΗΤΙΚΟ γεγονός, από το οποίο ο άνθρωπος σώζεται όταν ΑΚΡΙΒΩΣ χάσει αυτό τον παράλογο νου του θανάτου και τον βρει ξανά στην λογική αρχική αθάνατη φύση του. Δηλαδή, όταν χάσει τη ψυχή του για να την βρει ξανά αληθινά. Σίγουρα είναι σημαντικό και αναγκαίο ο άνθρωπος να εξαγοράζει χρόνο ελέους και μετανοίας σώζοντας τον εαυτό του από θανατηφόρες αρρώστιες που αφορούν το σώμα του, αλλά όσο κι αν το κάνει, ποτέ δεν σώζεται αληθινά, επειδή στο τέλος πάντα πεθαίνει.

Ως εκ τούτου, πέραν της εξαγοράς πεπερασμένου χρόνου για την διενέργεια του ελέους εντός της φάσης της εξισορρόπησης του «μέσα» με το «έξω», ΤΙΠΟΤΕ άλλο, καμιά ουσιαστική αλλαγή δεν μπορούν να πετύχουν οι κοινωνικές επαναστάσεις. Αντίθετα μάλιστα, επιταχύνουν την έλευση του τέλους. Μάλιστα, δεν είναι ευλογημένο να θέλεις δήθεν να «σώσεις» τα ασυνείδητα ρομποτάκια, που απλώς εκτελούν τυφλά τις εκάστοτε εντολές του Εωσφορικού πολιτικού συστήματος, καταλήγοντας άθελα σου να τα προσβάλλεις κιόλας στο τέλος, για την αδυναμία τους να καταλάβουν. Επειδή, αν ήταν όντως «δυνατή» και «θεμιτή» και «καλή» μια τέτοια σωτηρία ανθρώπων από άνθρωπο εντός του Μαμμωνά, τότε ποτέ δεν θα έφτανε τον Θεό ο ανθρώπινος νους (που είναι εικόνα του Θεού) για να σωθεί αληθινά ο άνθρωπος από τον θάνατο, που τότε θα συνέχιζε ακάθεκτος και θα διαιωνιζόταν αντί να καταργηθεί.

Αντίθετα, εκείνο που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι το ότι ο ανθρώπινος νους του αυτόκλητου επαναστάτη-σωτήρα (που πιστεύει ότι μπορεί να φέρει την αλλαγή με την βίαια και χωρίς έλεος κατάλυση του νόμου) κάνει από την ΙΣΙΑ ακριβώς αυτό που κάνει από την ΑΝΑΠΟΔΗ ο νους των σατανιστών που προσπαθούν να εξωραΐσουν κι αυτοί υποχρεωτικά (αλλά με τον νόμο) την πτώση, δηλαδή τον θάνατο (κάνοντας τον αθανασία). Με πρόσχημα την σωτηρία, ο ένας εκ δεξιών και άλλος εξ’ αριστερών, εργάζονται αμφότεροι για την δημιουργία της ζωντανής κόλασης, δηλαδή αυτό προς το οποίο οδεύουμε ολοταχώς. Αποτελούν τους δύο αντίθετους πόλους ενός και του ιδίου πράγματος: της αθεΐας. Μόνο όσοι ελπίζουν με Αγάπη στον Σωτήρα ενεργούν για το καλό της ψυχής τους και των άλλων. Οι επαναστάτες (είτε εκ δεξιών ή εξ’ αριστερών) απλώς διχοτομούνται (λικμίζονται) και συνθλίβονται πάνω στον Λίθο (τον Χριστό), τον Οποίο απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες. Οι μεν βλέπουν την ΝΠΤ τους να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος (καλή ώρα όπως τώρα 2022 που τους την κατεδαφίζει ο Πούτιν), και οι δε τις κοινωνικές επαναστάσεις τους να αποτυγχάνουν, η μια μετά την άλλη, ανά τις χιλιετίες, με τα πράγματα να εξισορροπούν εκεί που πάντα ήταν, δηλαδή στο μηδέν, αλλάζοντας απλώς πρόσωπο κάθε φορά.

Η Μνήμη του Νερού, δηλαδή της Ψυχής

Εδώ στη ζωή του θανάτου ζούμε μια δεύτερη επίκτητη φύση που κατάντησε να είναι η ζωή μας (αυτό που ζούμε μέχρι να πεθάνουμε και το λέμε… ζωή), και για την αληθινή σωτηρία μας από τον θάνατο, πρέπει να χάσουμε ο καθένας μας την ψυχή αυτή, δηλαδή τον παράλογο αυτό νου που πιστεύει στον θάνατο. Επειδή όμως η ζωή αυτή μας αποτελεί, αν την χάσουμε, τότε είναι σαν να αυτοκτονούμε. Αυτοκτονούμε, επειδή, είναι φυσικώς αδύνατον να σώσουμε την ζωή μας από την ίδια τη ζωή μας. Χρειάζεται ΣΩΤΗΡΑΣ ΘΕΟΣ, που σαν άνθρωπος κι αυτός να μας χαρίσει το σώμα Του και το αίμα Του για να τα ενδυθούμε και να σωθούμε, χωρίς βέβαια να καταργούμε ποτέ το δικό μας σώμα και αίμα. Καθώς και για να μετατρέψει θαυματουργικά σε γλυκό κρασί το νερό του σώματός μας, μέσω του οποίου ο Πονηρός μπορεί να ελέγξει με ενέσεις στο αίμα τη θεϊκή μνήμη του γονιδιώματος μας (του DNA μας).

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος σωτηρίας πέρα από τον Χριστό, και σύντομα θα το καταλάβει ολόκληρη η ανθρωπότητα απ’ άκρη σ’ άκρη με την κήρυξη του Ευαγγελίου, δηλαδή του χαρμόσυνου αυτού νέου της Ανάστασης, η οποία είναι ενεργειακή επάρκεια και υπεραφθονία.

Το νερό έχει μνήμη κι αυτή η μνήμη είναι η μνήμη της θεϊκής καταγωγής μας, που όταν ως εκ θαύματος πέσει πάνω της το Φως του Αγίου Πνεύματος, τότε γίνεται κρασί, δηλαδή γλυκαίνεται, και με την γλύκα αυτή εξαλείφει την κάθε κακοήθη επέμβαση που προσπαθεί (άδικα πάντα) να την σβήσει. Το Φώς έρχεται όπου υπάρχει Γάμος, δηλαδή αγαπητική συνένωση του νου με την καρδιά (την διάνοια στην περιοχή της κοιλιάς – στο Ηλιακό Πλέγμα). Η αγαπητική αυτή ένωση είναι η ενότητα της πίστεως κατά την οποία ο νους και η κοιλιά σκέφτονται τα ίδια, χωρίς να ενεργεί έτερος νόμος στα μέλη του σώματός μας, διχοτομώντας μας.

Το Πείραμα των Μπενβενίστ / Μοντανιέ

Χρησιμοποιώντας ένα φωτοενισχυτή τον οποίο εφηύρε το 1980 ο Δρ. Ζακ Μπενβενίστ με σκοπό να καταγράφει τις υπέρ-χαμηλές εκπομπές φωτός από τα κύτταρα, ο Νομπελίστας Δρ. Λουκ Μοντανιέ πήρε ένα δοκιμαστικό σωλήνα με νερό, και

  1. Φίλτραρε όλα τα σωματίδια βακτηριδιακού DΝΑ απ’ αυτό (το νερό), ανακαλύπτοντας πως, τα μετά το φιλτράρισμα διαλύματα (των οποίων το νερό δεν περιείχε πια οργανικά σωματίδια, δηλ. δεν υπήρχε πια DΝΑ) συνέχιζαν να εκπέμπουν κύματα υπέρ-χαμηλών συχνοτήτων, δηλαδή συνέχιζαν να εκπέμπουν τις κυματικές αλληλουχίες του DNA που είχε φιλτραριστεί και δεν βρισκόταν πια στο νερό για να τις εκπέμπει.

Η διαπίστωση αυτή έγινε ακόμα πιο συναρπαστική όταν ο Δρ. Μοντανιέ απέδειξε πως:

  1. Κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες περιβάλλοντος πεδίου στα 7Hz (η αντήχηση/κραδασμός Schumann είναι 7.8Hz και συμβαίνει φυσιολογικά ανάμεσα στην επιφάνεια της Γης και την ιονόσφαιρα), ένας δεύτερος μη-εκπέμπων δοκιμαστικός σωλήνας με καθαρό νερό, δηλαδή με νερό που δεν περιείχε ποτέ βακτηριδιακό DNA, μπορεί κι αυτός στα 7Hz να αρχίσει να εκπέμπει τις ίδιες βακτηριδιακές κυματικές αλληλουχίες, εφόσον τοποθετηθεί σε κοντινή απόσταση από τον πρώτο δοκιμαστικό σωλήνα (βλ. εκκλησιασμός έναντι αποστασιοποίησης σχετικά με τον τρόπο μετάδοσης λοιμώδους νόσου), ο οποίος (πρώτος σωλήνας) συνεχίζει να εκπέμπει τις συχνότητες του αρχικού βακτηριδιακού DNA, χωρίς πια αυτό το DNA να βρίσκεται μέσα στο νερό του (μετά που φιλτραρίστηκε όλη η οργανική ύλη, δηλαδή όλο το DΝΑ από το νερό του).

Ο Δρ. Μοντανιέ και η ομάδα του υπέθεσαν τότε πως ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό (το να συνεχίζονται οι κυματικές εκπομπές του DNA από το νερό, χωρίς να είναι πια στο νερό το DNA που τις εξέπεμπε) ήταν αν η κραδασμική ιδιοσυχνότητα του ανθρώπινου DΝΑ ήταν με κάποιο τρόπο εντυπωμένη σ’ αυτή την ίδια την δομή του νερού (στην ψυχή του σώματος), δημιουργώντας μια μορφή «υδάτινης μνήμης», κάτι που είχε ήδη καταδειχθεί πρωτοποριακά από τον ανοσιολόγο Ζακ Μπενβενίστ (1935-2004), και τα αποτελέσματα του οποίου παρουσιάζει το απίστευτο ντοκιμαντέρ του 2014 «Υδάτινη Μνήμη»:

https://www.youtube.com/watch?v=R8VyUsVOic0

Ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως ήταν το ότι:

  1. Όταν βασικές πρωτεΐνες, νουκλεοτίδια και πολυμερή (οι θεμέλιοι λίθοι του DΝΑ) τοποθετούνταν (προσθέτονταν) μέσα στο καθαρό νερό του δεύτερου δοκιμαστικού σωλήνα, δημιουργούνταν σχεδόν τέλειοι κλώνοι του αρχικού βακτηριδιακού DΝΑ (εκείνου που είχε φιλτραριστεί αρχικά από το νερό), οι κυματικές αλληλουχίες (συχνότητες) του οποίου (του κλωνοποιημένου DNA) μπορούσαν μάλιστα να καταγραφούν και να αποσταλούν οπουδήποτε ηλεκτρονικά…

Στο συγκεκριμένο πείραμα, οι συχνότητες των κυματικών εκπομπών που περιέχονταν σε διάλυμα ευρισκόμενο σε Γαλλικό εργαστήριο κατεγράφησαν και εστάλησαν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) σ’ ένα άλλο εργαστήριο στην Ιταλία, όπου τα εκεί μέλη της επιστημονικής ομάδας είχαν φέρει μη-εκπέμπον καθαρό νερό εντός δοκιμαστικών σωλήνων (3ος σωλήνας) σε συνήχηση (δηλ. στην ίδια αρμονική καταγραφή – στην ίδια κραδασμική συχνότητα) με εκείνη της πηγής εκπομπής στη Γαλλία (είχαν δημιουργήσει την ίδια κυματική αλληλουχία), με αποτέλεσμα η δομή (η μοριακή διάταξη) του νερού εντός των Ιταλικών δοκιμαστικών σωλήνων χίλια μίλια μακριά να ευθυγραμμίζεται και να συμμορφώνεται με την δομή του νερού εντός του δεύτερου δοκιμαστικού σωλήνα στην Γαλλία, αναπαράγοντας κατά 98% το αρχικό βακτηριδιακό ή/και ιογενές DNA.

Συμπεράσματα

Βλέποντας τον κάθε δοκιμαστικό σωλήνα σαν ένα άνθρωπο που αποτελείται κατά 75% από νερό, μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα πως μέσω του τηλεπικοινωνιακού συστήματος ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (στα 5G προς το παρόν) οι εμβολιασμοί στο αίμα με γενετικού τύπου νανοτεχνολογία μαγνητοπρωτεΐνών (γενετικά τροποποιημένων νουκλεοτιδίων που προστατεύουν την εμβαλλόμενη πρωτεϊνική ακίδα και αποτελούν το μέσο επικοινωνίας με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία) σκοπό έχουν να φέρουν τους εμβολιασμένους σε συνήχηση, δηλαδή σε συντονισμό (κοινή ομολογία) με την δική τους δαιμονική νοητική κατάσταση, ελέγχοντας έτσι την ψυχή τους.

Μπορεί επίσης να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι, πάλι μέσω του 5G, έχουν πετύχει την ηλεκτρομαγνητική μετάδοση εκείνου που αποκαλούσαν «ιό» τον καιρό της ούτω καλούμενης «πανδημίας» του 2019, χωρίς στην πραγματικότητα η μετάδοση να γίνεται όπως έλεγαν από άνθρωπο σε άνθρωπο έτσι ώστε να χρειάζονται μάσκες, απολυμάνσεις και εμβολιασμοί. Η στόχευση γίνεται μέσω του 5G, κάτι το οποίο προσπαθούσαν αρχικά να αποκρύψουν, λέγοντας ότι η μετάδοση γινόταν δήθεν από «ασυμπτωματικούς», ενώ επρόκειτο για ηλεκτρομαγνητική μεταφορά μολυσματικού DNA σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Στη βάση αυτού του παραλογισμού των ασυμπτωματικών στηρίχθηκε ο μύθος της πανδημίας, με σκοπό να επιβληθεί δικτατορία μέσω νόμων περί λοιμοκάθαρσης (για τον έλεγχο του πληθυσμού).

Αυτό και μόνο όμως, το ότι έλεγαν το εξωφρενικά παράλογο ότι η μετάδοση γινόταν δήθεν από ασυμπτωματικούς, ήταν ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ του ότι η μετάδοση γινόταν ηλεκτρομαγνητικά. Απλά επειδή δεν τίθεται θέμα εξάπλωσης πανδημίας από.. «ασυμπτωματικούς». Η μόνη πανδημία που μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς είναι η «πανδημία ζωής», όπου όλοι «πάσχουν» από αυτήν. Η δε αποθήκευση του γενετικού υλικού του κάθε ανθρώπου στις τράπεζες δεδομένων τους μέσω των «τεστ» PCR, των «τεστ» ταχείας ανίχνευσης, κλπ., ήταν βασικό στοιχείο της επιλεκτικής στόχευσης των γονότυπων υγιών ανθρώπων, στους οποίους ήθελαν να προκαλέσουν νόσηση…

Κατά τα άλλα, ήταν «ψεκασμένοι» όσοι αντιστάθηκαν και προστάτεψαν από την δαιμονική επίθεση ό, τι ιερότερο είχαν και έχουν: την λογική του νου τους (την αληθινή ζωή τους την οποία θα ζουν και εντός του θανάτου), δηλαδή την υγεία της ψυχής τους όπως βέβαια και την υγεία των σωμάτων τους από την γενετική τροποποίηση. Καλύτερα όμως «ψεκασμένοι» και κατατρεγμένοι εδώ, παρά αλλόφρονες και παρανοϊκοί στη ψυχή, τόσο εδώ όσο και στην εντός του θανάτου ζωή που είναι αιώνια...

Φυσικά πάντοτε υπερισχύει η αγάπη και το έλεος του Θεού…

Χριστόδουλος Πιερίδης

Επ’ ευκαιρία της Ινδίκτου 1/9/2022