ΓΝΩΣΗ (GNOSIS)


Γνώση δεν είναι κάτι που σου το λένε για να το μάθεις, αλλά κάτι που το γίνεσαι και το είσαι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αληθινής γνωριμίας παρά το να γίνεσαι αυτό που θέλεις να γνωρίσεις. Γι’ αυτό άλλωστε σου χαρίζει την σάρκα και το αίμα Του. Για να Τον γνωρίσεις και να γίνεις η Αλήθεια. Ο Χριστός ΕΙΝΑΙ η Αλήθεια. Δεν λέγει την αλήθεια, αλλά ΕΙΝΑΙ η Αλήθεια. Όταν λοιπόν γνωρίσει κάποιος τον Χριστό, τότε γνωρίζει την Αλήθεια (με ένα μυστηριώδη τρόπο που δεν περνά από τη λογική) και ελευθερώνεται ο νους του από κάθε παρανόηση και παραλογισμό, αποτέλεσμα των παθών του (του φόβου του, της ηδονής, της ζήλειας, του φθόνου, της αλαζονείας, της έλλειψης ταπεινοφροσύνης, κλπ)… Τα πάθη δεν φεύγουν αν δεν αγαπήσεις πρώτα τον Θεό πάνω από όλα τα άλλα, την δουλειά σου, τις διασκεδάσεις σου, κλπ.

Ο νους του ελεύθερου γνωρίζει τα Μυστήρια του Κυρίου του, ενώ ο μη-ελεύθερος δεν γνωρίζει τα μυστήρια του αφέντη του και απλώς τον ακολουθεί σαν τυφλός, κάνοντας οτιδήποτε του πει ο αφέντης του, χωρίς να σκέφτεται γιατί το κάνει. Π.χ., ο μη-ελεύθερος στη φύση δεν γνωρίζει, ούτε ενδιαφέρεται να γνωρίσει ποιος δημιουργεί την κινητήριο δύναμη της ανθρώπινης οικονομίας (το χρήμα). Ικανοποιείται όσο κινείται η οικονομία και δεν ρωτά. Ο ελεύθερος είναι ο ένθεος που αγαπά τον Θεό, έστω κι αν δεν πηγαίνει Εκκλησία, λέει ψέματα και κάνει απατεωνιές όπως ο Ομηρικός Οδυσσέας στην οδύσσεια κατά των παθών του. Ο Θεός είναι υιός ανθρώπου και η σωτήρια επιλογή είναι σαφής: Να αγαπήσει ο νους τον Θεό (την Αλήθεια) για να ελευθερωθεί.

«Γνώσασθαι την Αλήθεια και η Αλήθεια ελευθερώσει υμάς».

Αυτός ο νους είναι ο Χριστός μέχρι που ο άνθρωπος να γνωρίσει και αναγνωρίσει τον Χριστό, είτε τώρα, ή μετά. Κι αυτός ο νους είναι που ενεργεί λογικά, είτε γνωρίζει ακόμα τον Χριστό, ή όχι, είτε λέει πως από μόνος του σκέφτεται λογικά, ή όχι. Ο λογικός νους είναι εξ’ ορισμού του Χριστού, ακόμα κι αν είναι αλλόθρησκος, ή ισχυρίζεται πως είναι άθεος, ή αγνωστικιστής… Όπως θα δούμε πάρα κάτω, ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στους αγνωστικιστές και τους γνωστικούς αποτελεί η δια του νερού Βάπτιση του ανθρώπου στο Φως του Αγίου Πνεύματος (λουτρό Φωτός), δηλαδή η από αγάπη προς τον Θεό αποδοχή και κατανόηση του ανθρώπου ότι ο Θεός είναι και άνθρωπος, μέσω του Νου του Οποίου ο ανθρώπινος νους καταλαβαίνει κιόλας αυτά του κοιτάζει (τα βλέπει), και δι’ Αυτού σώζει τη ψυχή του. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη φιλοσοφική έννοια, ποτέ και πουθενά, από την ενσάρκωση του Θεού. Αυτή είναι το Α και το Ω της ευτυχίας και της σωτηρίας.

 «Ελευθερία» δεν είναι μόνο το να μην έχει περιορισμούς ο άνθρωπος ως προς το πού πηγαίνει και τι κάνει (lock-down, κλπ.), αλλά κυρίως το να είναι ελεύθερος ο νους του, δηλαδή ο οφθαλμός της ψυχής του από τα πάθη, έτσι ώστε να ατενίζει με την φαντασία του τον Θεό (την Αλήθεια), απλός (απλωμένος) και απερίσπαστος (χωρίς σύνθεση). Έτσι ώστε να βλέπει ο νους του πού βαδίζει, χωρίς ποτέ κανένας να μπορεί να τον εξαπατήσει, ούτε επιστήμονας, ούτε πολιτικός, ούτε τηλεπερσόνα, ούτε τσαρλατάνος, ούτε μάγος, ούτε κανένας. Η ελευθερία που ισοδυναμεί με ευτυχία, αφορά τον νου που αγαπά τον Θεό περισσότερο από τα πάθη του.

Αν ο νους κατέχεται από πάθη, τότε δεν βλέπει καλά, και άδικα διακινδυνεύει ο αιχμάλωτος την υγεία του σε γενετικούς πειραματισμούς για να μπορεί να απολαμβάνει το αυτονόητο δικαίωμα του ελεύθερου να μετακινείται όπου θέλει και να απολαμβάνει τους καρπούς της ίδιας της δικής του εργασίας, τους οποίους καταχράται χυδαία ο στυγερός αφέντης του μέσα από την φυλακή του οικονομικού συστήματος του χρέους, που τον έχει αιχμαλωτίσει. Όσο ξαμολημένος και να είναι ένας νοητικά αιχμάλωτος, ό, τι και να κάνει, ποτέ δεν μπορεί να απολαμβάνει αυτά που απολαμβάνει ο ελεύθερος, επειδή από την ίδια του την φύση, δεν είναι ελεύθερος. Κι όταν ο νους είναι αιχμαλωτισμένος στα πάθη, τότε δέχεται αβίαστα (μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του, μέσα στην νοητική παρεμβολή του) τον παραλογισμό του αφέντη του. Κι όχι μόνο τον δέχεται, αλλά κάποτε γίνεται και βασιλικότερος του Βασιλέως, θέλοντας να υποχρεώσει και τους ελεύθερους συνανθρώπους του να μπουν κι αυτοί μαζί του στην αιχμαλωσία του παραλογισμού, και να χαθούν.

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ & ΤΟ ΑΓΙΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ


Ο νους είναι ο οφθαλμός της ψυχής. Η ψυχή είναι νους που αναλύεται σε ακόμα 4 δυνάμεις, όλες τους νους, επειδή ο νους είναι το παν. Ο νους είναι η εικόνα του Θεού (δηλαδή του Νου) στον άνθρωπο. Από τον νου του κάθε ανθρώπου βλέπει ο Υπέρτατος Παρατηρητής της Κβαντικής Φυσικής, ο Θεός-Νους στον άνθρωπο, επειδή ο Θεός είναι και άνθρωπος (ο υιός του ανθρώπου). Και ο νους είναι θεωρός, από τη φύση της δημιουργίας του, δηλαδή μπορεί να θεωρεί (να βλέπει) τον Θεό Δημιουργό του (το Φως του), καθώς και τον ίδιο του τον εαυτό να νοεί. Από «εκεί», από τον εαυτό του, ο νους μπορεί να χειραγωγεί και να ποδηγετεί, ξανά τον εαυτό του, ακόμα και με την βία, όπως λέει ο Εθνικός μας ύμνος, στο να παραμένει λογικός.

Είναι κάτι το μοναδικό, επειδή αν και ο ανθρώπινος νους είναι δημιούργημα του Θεού-Νου, την ίδια στιγμή ο ανθρώπινος νους είναι κατά χάρη και ο ίδιος θεός. Ο νους δεν είναι επιφαινόμενο του εγκεφάλου. Όση τεχνολογική υποστήριξη και να έχει ο εγκέφαλος, απλά δεν μπορεί να διενεργήσει εγχείρηση πάνω στον εαυτό του, επειδή δεν μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό του, δηλαδή να δει τον εαυτό του από πιο ψηλά (από τον Θεό) και να Τον γνωρίσει. Παρομοίως, ένας υπολογιστής τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί να ξέρει «τα πάντα», αλλά δεν μπορεί να θεωρήσει και να γνωρίσει τον δημιουργό του (τον κατασκευαστή του).

Αν λοιπόν ο νους του ανθρώπου δεν μπορεί να δει τον ΕΝΑ και ΜΟΝΟ Δημιουργό του και σαν άνθρωπο (λόγω του ότι είναι αβάφτιστος στο Φως του Αγίου Πνεύματος), τότε μπορεί να ξέρει τα πάντα, αλλά ποτέ του δεν θα τα γνωρίσει κιόλας για να ευτυχήσει και να σωθεί από τον παραλογισμό. Επειδή, η αληθινή ευτυχία είναι νοητική, δηλαδή στον νου του που ενώνεται με το Νου του Θεού στον άνθρωπο (του Χριστού) χαίρεται αληθινά ο άνθρωπος. Κι όσο ο νους (ανεξαρτήτως Δόγματος) αρνείται, ή αδυνατεί να δει τον ΕΝΑ και ΜΟΝΟ Θεό στον άνθρωπο (τον Χριστό) είναι θέμα χρόνου το πότε θα πιαστεί στην πλάνη. Αν δεν είναι μέσω της απάτης των εμβολίων, θα είναι μέσω της απάτης της κλιματικής αλλαγής, μέσω της απάτης των εξωγήινων, ή μέσω κάποιας άλλης απάτης..

Οι πέντε δυνάμεις της ψυχής σε αντιστοιχία με τις αισθήσεις του σαρκικού σώματος είναι:

 • Ο νους (όραση),
 • Η διάνοια (όσφρηση),
 • Η γνώμη/δόξα (ακοή),
 • Η φαντασία (γεύση), και
 • Η αίσθηση (αφή).

Μέσω ενέσεων στο σαρκικό σώμα της ψυχής του αιχμαλώτου, ο αφέντης του κεντά σαν κένταυρος σιγά-σιγά την αύρα του, δηλαδή τον τρυπά γενετικά στο σώμα για να του απονεκρώσει την αθάνατη ψυχή του, έτσι ώστε να τον υποδουλώνει νοητικά όλο και πιο πολύ στα κελεύσματά του (επειδή η ψυχή είναι νους). Όμως, λόγω του ότι η πρόνοια του Θεού φρόντισε το στοιχείο του νερού να διαθέτει μνήμη, το υδάτινο Βάπτισμα που γίνεται στην παρουσία του Αγίου Πνεύματος ακυρώνει δια του Φωτός αυτή την απονέκρωση της ψυχής, δηλαδή την ξυπνά και την αναζωογονεί, σώζοντάς την από το αιώνιο σκοτάδι του παραλογισμού του θανάτου. Επειδή το Φως (το Άγιο Πνεύμα) είναι πρόσωπο με υπόσταση, δεν φωτίζει μόνο δίνοντας την γνώση, αλλά σώζει κιόλας χειροπιαστά.

Στο νερό που αποτελεί το 75% του σώματος βρίσκεται αποτυπωμένη η ανεξίτηλη θεϊκή μνήμη του νου του ανθρώπου (της ψυχής), και ήταν ανάγκη να βαπτιστεί ο Θεός στον Ιορδάνη, επειδή κατά την βάπτισή Του αγιάστηκαν τα ύδατα, δηλαδή λούστηκε με Φως η ψυχή του ανθρώπου και έχει την δυνατότητα να σωθεί, εφόσον βέβαια δει το Φως, δηλαδή τον Θεό στον άνθρωπο. Μέσω λοιπόν της δια ενέσεων γενετικής τροποποίησης του σώματος, στοχεύεται η αλλαγή των συνάψεων του νου (της κύριας δύναμης της ψυχής) με σκοπό να «σκεπαστεί» η ανεξίτηλη θεϊκή μνήμη της ψυχής και να «ξεχάσει» ο νους την Ανάσταση και την αιώνια ζωή (Βλ. σχετικό πείραμα του Luc Montagnier για την μνήμη του νερού).

Δεν είναι τυχαίο που τα θλιβερά αποτελέσματα του γενετικού πειράματος παρουσιάζονται σαν ΔΗΘΕΝ παραλλαγές ενός δήθεν παρατεταμένου «COVID-19» από τον αφέντη των αιχμαλώτων, που μόνο τυχαία δεν έχει ονομάσει «κένταυρο» την τελευταία τέτοια δήθεν παραλλαγή. Δεν πρόκειται βέβαια για παραλλαγές αλλά για «εμβολίτιδα», δηλαδή για θλιβερές επενέργειες του γενετικού τύπου πειραματικού εμβολιασμού, η οποία, αν δεν βάλει το χέρι του ο Θεός, θα επιμένει σαν ωρολογιακή βόμβα, επειδή πρόκειται για αιματολογική μόλυνση. Εν τω μεταξύ βέβαια, η οικονομία της αιχμαλωσίας θα οδηγείται σε πλήρη κατάρρευση, λόγω των συνεχών απουσιών του αιχμαλώτου από την δουλεία του (την εργασία του).

Δεν πρόκειται για συμβατικό εμβόλιο που παράγει αντισώματα κατά ιού και εξασθενεί, αλλά για συνεχείς δόσεις γενετικά τροποποιημένης πρωτεϊνικής ακίδας που εξασθενούν τον οργανισμό στη συνεχή παραγωγή αντισωμάτων κατά της εμβαλλόμενης μόλυνσης, προκαλώντας την κατάρρευσή του (ADE). Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να μην λαμβάνονται άλλες δόσεις που ενισχύουν την δηλητηρίαση, πάντοτε με την ελπίδα να μην έχει πετύχει τους σκοπούς της η κάκιστη αυτή χρήση μιας κατά τα άλλα εξαιρετικά χρήσιμης γενετικής τεχνολογίας. Η κυριότερη επενέργεια των γενετικού τύπου εμβολισμών είναι η κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος των ληπτών. Π.χ., είχε αναφερθεί από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 ότι το εμβόλιο Pfizer BioNTech προκαλούσε αναφυλακτικό σοκ (κατάρρευση ανοσοποιητικού) σε αριθμό ληπτών λόγω του ότι ο νάνο-μεταφορέας (πολυαιθυλενογλυκόλη) ήταν παρόμοιος με το αλλεργιογόνο «πολυσορβικό-80».

Με απλά λόγια, περιληπτικά και πτωχώς επιστημονικά, η γενετικά τροποποιημένη (συνθετική) πρωτεϊνική ακίδα που εμβάλλεται στο αίμα προστατεύεται από στρώμα λιπιδιακής μαγνητο-νανοτεχνολογίας (γενετικά τροποποιημένα νουκλεοτίδια – μαγνητο-πρωτεΐνες). «Νανοτεχνολογία» είναι μικροσκοπικά μηχανικά ρομποτάκια (συσκευές) που διασπούν, συγχωνεύουν και επιφέρουν μια συνεχώς νέα διάταξη της ύλης, δημιουργώντας εξελικτικά ένα «μετάνθρωπο», δηλαδή ένα μείγμα ανθρώπου με μηχανές τεχνητής νοημοσύνης. Μέσω της νανοτεχνολογίας επιτυγχάνεται η σύνδεση με το σύστημα τηλεπικοινωνιών 5G, που σταδιακά θα φτάσει στα 55G+, ικανή να «τηγανίζει» τους εγκεφάλους με τους οποίους θα επικοινωνεί και θα ελέγχει. Αυτά τα μικροσκοπικά ρομποτάκια εμβάλλονται στο αίμα των αιχμαλώτων που χρησιμοποιούνται σαν πειραματόζωα, νομίζοντας ότι ο αφέντης τους (τον οποίο δεν γνωρίζουν, ούτε θέλουν να γνωρίσουν επειδή δεν είναι ελεύθεροι) θέλει δήθεν να τους κρατήσει υγιείς για να τους πληρώνει συντάξεις μέχρι τα 100 τους…

Φοβερή αφέλεια που κοστίζει ήδη ακριβά σε πολλούς, επειδή έχει πλέον αποδειχθεί εμπειρικά και χειροπιαστά (βλ. Covid Update by Russel L. Blaylock - https://www.lambis.com.cy/images/metafrasi.pdf) ότι τα εμβόλια παρασκευάζονται σε μεγάλες παρτίδες, η κάθε μια των οποίων αποτελείται από πάνω από 20 χιλιάδες πακέτα (με το κάθε πακέτο να περιέχει χιλιάδες δόσεις εμβολίων), καθώς και ότι ένα πακέτο στα κάθε διακόσια, δηλαδή 100 πακέτα ανά παρτίδα, περιέχουν χιλιάδες άμεσα θανατηφόρες δόσεις εμβολίων (ποσοστό 0.5% ανά πακέτο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα πακέτα χιλιάδων δόσεων που προκαλούν άλλες βλάβες).

Με άλλα λόγια παίζει Ρωσική ρουλέτα όποιος μέσα στην υπαρξιακή άγνοιά του επιμένει να λαμβάνει «ενισχυτικές» δόσεις, οι οποίες το μόνο που ενισχύουν είναι την αιματολογική μόλυνσή του και την κατάρρευση του ανοσοποιητικού του στην
άμυνα κατά της μόλυνσης.

ΓΕΣΥ


Για να πετύχει την υποδούλωση στην αιχμαλωσία, ο αφέντης πρόσφερε στον υποτακτικό του ένα Γενικό Σχέδιο Υγείας, σκοπός του οποίου δεν ήταν ποτέ, ούτε η υγεία του αιχμαλώτου, ούτε η βιωσιμότητα του Σχεδίου, το οποίο ήταν οικονομικά
νεκρό εν τη γενέσει του (θνησιγενές). Στόχος των Εθνικών Σχεδίων Υγείας ανά το παγκόσμιο ήταν και είναι η υποδούλωση των γιατρών στο εικονικά παραγόμενο χρήμα (που προς το παρόν ρέει άφθονο) με σκοπό να υπακούουν δουλοπρεπώς, αναξιοπρεπώς και ενάντια στην λογική του νου στο κέλευσμα του αφέντη τους για καθολικό εμβολιασμό και γενετική τροποποίηση του γένους των ανθρώπων.

Τώρα που οι αιχμάλωτοι έπεσαν στην παγίδα κι επετεύχθη ο στόχος της θεοποίησης των γιατρών, μπάζουν τους κατάλληλους γιατρούς στην τεχνοδομή του Σχεδίου Υγείας με σκοπό, όταν τελειώσουν τα λεφτά, οι ικανότεροι γιατροί (οι καρχαρίες) που θα ξεκαθαρίσουν, να συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες που όλο και λιγότερο θα σχετίζονται με την αληθινή υγεία των ασθενών, μόνο και μόνο για να συνεχιστεί το φαγοπότι τους, ακόμα και εις βάρος των ίδιων των συναδέλφων τους.
Οι ασθενείς (όλοι εμείς) αντιλαμβάνονται πως οι νέοι γιατροί-καρχαρίες δεν είναι οι αληθινοί γιατροί που υπήρχαν πριν τα Σχέδια υγείας και αντιδρούν. Αλλά είναι αργά. 

Τώρα με τις απανωτές δόσεις γενετικού τύπου εμβολιασμών, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα αρρωστούν συνεχώς (σαν να έχουν AIDS) και δεν θα υπάρχει αληθινή περίθαλψη, ή θα κοστίζει πολύ ακριβά. Επίσης με την θέσπιση κατώτατου μισθού και
την κατάργηση των μετρητών, ο νέος αρρωστημένος άνθρωπος θα καταστεί πλήρες υποχείριο του Εωσφορικού Συστήματος (του Μαμμωνά), πλήρως ανελεύθερος και ελεγχόμενος.

ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ


Ο Άγιος Παΐσιος (η στήλη της Αυστηρότητας), ζει την αληθινή ζωή του Θεού και καλωσορίζει τον θάνατο στον οποίο μπαίνει ζωντανός, χωρίς να τον λαμβάνει καν υπόψη. Αυτός είναι ο λόγος που «παραπονιόταν» στον Κύριο γιατί του έδωσε «μόνο» 33 καρκίνους… Εμείς από την άλλη, εκλαμβάνουμε τον θάνατο που ζούμε σαν την αληθινή ζωή, και ακριβώς επειδή τον θεωρούμε σαν «ζωή», τον αποφεύγουμε όπως ο διάβολος το λιβάνι, μη μπορώντας να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν η ζωή μας να είναι θάνατος. Δεν καταλαβαίνουμε πως δεν ζούμε, αλλά πεθαίνουμε από την στιγμή που γεννιόμαστε, μπαίνοντας πεθαμένοι εντός του θανάτου. Γι’ αυτό και την στιγμή του θανάτου μας, ή των αγαπημένων μας, παθαίνουμε σοκ, αδυνατώντας να δούμε την μετάσταση του θανόντος στην ζωή.

Και γι’ αυτό τρελαινόμαστε και κάνουμε παράλογα πράγματα δήθεν για να ζήσουμε, όταν στην πραγματικότητα αυτοκτονούμε… Αυτή την εντελώς πλανεμένη υπαρξιακή στάση μας την πήραν χαμπάρι οι καταχραστές-διαχειριστές του οικονομικού συστήματος του χρέους που μας αποτελεί (και το αποτελούμε), και έχουν τους πολιτικούς εκπροσώπους τους (τις μαριονέτες που μας κυβερνούν) να προασπίζουν πάση θυσία τις ζωές μας, αδιαφορώντας όμως για την ποιότητα των ζωών μας, την οποία και επίτηδες καταστρέφουν, επειδή είναι Εωσφορικά μισάνθρωποι. Κι όμως, εμείς συνεχίζουμε να τους ψηφίζουμε για να συνεχίζουμε να ζούμε τον θάνατο. Κι αυτό επειδή δεν γνωρίζουμε την αληθινή Ζωή που είναι ο νους του Θεού στον άνθρωπο σαν άνθρωπος κι Αυτός, δηλαδή ο Χριστός…

Παράδειγμα προάσπισης ενός αναξιοπρεπούς τρόπου ζωής αποτελούν οι πυρκαγιές που ξεσπούν παντού και αποδίδονται πονηρά και εντελώς αβάσιμα και αντιεπιστημονικά σε ανθρωπογενή αίτια (όταν στην πραγματικότητα η Γη εισέρχεται σε περίοδο παγετώνων), όπου αντί το βάρος να δίδεται στην κατάσβεση και διατήρηση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων στα σπίτια τους, έστω και με απώλεια ζωών, αυτό δίνεται στην εκκένωση και την πάση θυσία διαφύλαξη της ζωής, προτού εξαντληθούν οι προσπάθειες ελέγχου και περιορισμού (ούτε καν επενδύουν σοβαρά σε πυροσβεστικά μέσα). Εκκένωση όμως προς τι; Για να ζήσει μετά ο πρώην αυτάρκης άνθρωπος σαν νεκρός (χωρίς ψυχή) σε κάποιο συνοικισμό;

Μας λένε: «αφού το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να σώσετε χωρίς μάχη τις ζωές σας, αφού δεν σας πειράζει να ζείτε σαν αιχμάλωτοι, σαν δούλοι, σαν Τούρκοι, κλπ., μπηχθείτε ό, τι σας λέμε, τρέξτε μακριά από τα σπίτια σας, μην υπερασπίζεστε την
πατρίδα σας, την πίστης σας, τους βωμούς και τις εστίες σας και να που σας σώσαμε»… Όλοι αυτοί οι Εωσφοριστές που κυβερνούν τον κόσμο αδυνατούν π.χ., να καταλάβουν πως μπορεί να μην θέλει ο Ορθόδοξος να γίνει δουλικό Εωσφορικό
υποχείριο χωρίς πίστη, πατρίδα, οικογένεια, ήθη & έθιμα, και τον καταδικάζουν με πρόσχημα τις ζωές που χάνονται, π.χ., κατά την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, όταν οι ίδιοι αδειάζουν παράνομα τόνους από βόμβες κατά παντός διαφωνούντα,
σκορπίζοντας κατά παντού τον θάνατο...

Αν δεν άρχιζε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος από την Ουκρανία, τότε τα πράγματα θα ήταν κατά πολύ χειρότερα για το γένος των ανθρώπων. Επειδή τουλάχιστον τώρα χάνονται σώματα, αλλά όχι ψυχές. Εμείς, το γένος των ανθρώπων, ζούμε στο αγγελικό σύστημα, δηλαδή στο δυαδικό σύστημα της γέννησης και του θανάτου, του καλού και του κακού, και όπως υποστηρίζει ο Άγιος Παΐσιος (από τους Ευαγγελιστές), κανένας δεν μπορεί να υπηρετεί δύο κυρίους ταυτόχρονα. Αναγκαστικά, θα ξεγελά τον ένα εις βάρος του άλλου. Το ίδιο υποστηρίζει και η Αρχή της Απροσδιοριστίας του Heisenberg. Λέγει πως, μπορείς να έχεις είτε την ταχύτητα εντός αντικειμένου, ή την θέση του, αλλά όχι και τα δύο μαζί. Όντως, το φως μπορεί να είναι είτε αναμμένο, ή σβηστό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για εμάς, το γένος των ανθρώπων, πέρα από την εναλλαγή του 2, την δυαδική εναλλαγή. Αυτή είναι η τάξη της φύσεως, όχι όμως και του Θεού.

Από την άλλη πάλι, υπάρχει και η στήλη της Επιείκειας, την οποία αντιπροσωπεύει κατά την άποψή μου ο Άγιος Πορφύριος. Η επιείκεια λέει πως, αν χωρίς την θέληση του νου μας δεχτούμε λόγω ιταμού εκβιασμού στο σώμα μας το γενετικό σφράγισμα εκείνων που καταχρώνται την Δημιουργία του Θεού μέσα από το Εωσφορικό παγκόσμιο σύστημα οικονομικής διαχείρισής τους, αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι και ο νους μας (που δεν θέλει τέτοιο βδέλυγμα) έχει υποταχθεί κι αυτός στον Σατανά. Δηλαδή, δεν είναι η πράξη που μετρά πνευματικά, αλλά το θέλημα του νου, της εικόνας του Θεού στον άνθρωπο.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΟΟΥΝ


Έστω λοιπόν κι αν ο ανθρώπινος νους είναι ξεκάθαρα ο στόχος της αήθους αυτής γενετικής επέμβασης που ολοκληρώνεται με πολλαπλές δόσεις πειραματικών γενετικών σκευασμάτων (το λένε εμβολιαστικό «σχήμα»), ακριβώς επειδή η εκ Δημιουργίας φύση του ανθρώπινου νου του επιτρέπει να υπερβαίνει τον εαυτό του, απλά δεν μπορεί να επηρεαστεί ο νους, εφόσον αυτός παραμένει προσηλωμένος στην φύση του, δηλαδή στον Θεό στον άνθρωπο, και απορρίπτει με βδελυγμία την σατανική αυτή επίθεση, αρνούμενος τις περαιτέρω δόσεις, τις πρώτες από τις οποίες έλαβε λόγω ευπιστίας και φόβου θανάτου. Όπως έχουμε αναφέρει, προνόησε και γι’ αυτό ο Θεός με την σωτήρια Βάπτισή του, αλλιώς θα ήταν το πιο απλό πράγμα στον κόσμο για τρελούς άθεους Επιστήμονες να αλλάξουν την εκ Δημιουργίας φύση των ανθρώπων, δηλαδή να «καταργήσουν» τον ίδιο τον Θεό, κάτι που δεν μπορούν ποτέ να κάνουν επειδή ο Θεός είναι και υιός ανθρώπου..

Ναι, ξεκάθαρα, ο στόχος όλου αυτού του αντίχριστου γενετικού πειράματος κοινωνικής μηχανικής είναι ο ανθρώπινος νους, και μέσω του η ανθρώπινη ψυχή, η οποία καθαγιάστηκε με την Βάπτιση του Θεού. Παρά τους φοβερούς κινδύνους για την υγεία μας από την εμβολή της δηλητηριώδους, γενετικά τροποποιημένης πρωτεϊνικής ακίδας του ιού, σκοπός των αντίχριστων Εωσφοριστών δεν είναι κατ’ ανάγκη να μας σκοτώσουν, αλλά να απονεκρώσουν την ψυχή, δηλαδή να εξαλείψουν απ’ αυτή την μνήμη της θεϊκής μας φύσης, αποκαθηλώνοντας τον Χριστό από τους νόες μας. Υπάρχουν βέβαια πολλοί «κατά λάθος» θάνατοι (πείραμα είναι), αλλά αν ήθελαν να μας σκοτώσουν, υπάρχουν ένα σωρό άλλοι πιο αποτελεσματικοί τρόποι.


Οι έξτρα «ανεξήγητοι» και ξαφνικοί θάνατοι μπορούν να επιβεβαιωθούν με μια απλή επίσκεψη τους υπευθύνους γραφείων κηδειών και σύγκριση θανάτων στα γραφεία των Έπαρχων μεταξύ των ετών 2019 και 2022. Όσο όμως εμείς κοινωνούμε την
Ζωή (τα Άχραντα Μυστήρια) και μετανοούμε συνεχώς, απορρίπτοντας κάθετα μέσα στον νου μας τον εκβιασμό, όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας θα αφυπνίζονται και θα αρνούνται να λάβουν πια άλλες δόσεις, κάτι που έστω και απονενοημένα, όλο και θα επιχειρεί να αλλάξει τις συνάψεις του νου μας, προκαλώντας ταυτόχρονα ένα σωρό βλάβες στον οργανισμό, έως και θάνατο.

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ – ΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ COVID

Η πλειοψηφία του ευσεβούς κόσμου εξαναγκάστηκε να λάβει το αντίχριστο σφράγισμα λόγω του ότι εκβιάστηκε αισχρά από τους διαχειριστές του Εωσφορικού τραπεζικού συστήματος του χρέους και τους εκπροσώπους του στην ιατρική, την πολιτική και τα Μέσα Ενημέρωσης. Εξαναγκάστηκε επίσης και από την φοβερή συναδελφική πίεση στην εργασία, συναδέλφους που θεωρούν σωστό αυτό που κάνουν οι πολλοί (έστω κι αν είναι τρέλα), ανθρώπους που τείνουν να απομονώνουν ό, τι δεν είναι ίδιο με αυτούς. Πολλοί έλαβαν το δαιμονικό μίασμα, επειδή δεν είναι εύκολο πράγμα να γίνει κάποιος μάρτυρας και να απαρνηθεί το Εωσφορικό σύστημα, που έστω παράνομα νέμεται την δωρεάν οικονομία του Θεού.

Δηλαδή, όταν κάποιος βλέπει πως θα πάψει να υπάρχει αν δεν το λάβει λόγω του ότι οι ίδιοι αυτοί Εωσφοριστές / Iilluminati φρόντισαν:

 • Να είναι καταχρεωμένος και δούλος της εργασίας του (που τότε καταντά δουλεία),
 • Όταν όλα γύρω του ακριβαίνουν και βλέπει ότι θα χάσει το βιοποριστικό επάγγελμα του από το οποίο εξαρτώνται τα παιδιά του, καθώς και
 • Ότι θα χάσει την αγάπη της οικογενείας του που θα εκλάβει ως εγκατάλειψη την άρνηση του να λάβει το σφράγισμα,
 • Όταν βλέπει τρεμάμενους τους άρρωστους ηλικιωμένους γονείς του να κρέμονται από πάνω του για την διαβίωσή τους, αλλά και
 • Όταν είναι έφηβος που βλέπει να διασκορπίζονται τα όνειρα του για σπουδές στο εξωτερικό, ή και
 • κληρικός που κάνει υπακοή στον έστω πλανημένο πνευματικό πατέρα του (π.χ., τον Αρχιεπίσκοπο)…

… τότε μπορεί κάτω από τον αντίχριστο αυτό εξαναγκασμό του συστήματος και των γύρω του να μην αντέξει και να λάβει το δαιμονικό σφράγισμα, χωρίς να το θέλει.

Εφόσον όμως το λαμβάνει εν μετανοία κι επειδή απλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος, τότε εφόσον ο νους του δεν υπηρετεί το σύστημα, αλλά απλώς το εκμεταλλεύεται και το ξεγελά όσο μπορεί σαν ένας σύγχρονος πολυμήχανος Οδυσσέας που παραμένει πιστός στον Κύριο και Θεό του, τότε, «όπου Θεός βούλεται νικάται φύσεως τάξις». Δηλαδή, εφόσον κοινωνεί συνειδητά, ταπεινά και εν μετανοία των Αχράντων Μυστηρίων, μπορεί ο Κύριος να μην επιτρέψει την οποιαδήποτε βλάβηm στο σώμα του, όπως γίνεται και με τα θαύματα που ο πιστός θεραπεύεται εν «μία» νυκτί.

Όταν όμως κάποιος είναι νοητικά αιχμάλωτος στο πάθος της Εωσφορικής αλαζονείας και αρνείται να μετανοήσει και να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, όταν βλέπει με τα ίδια του τα μάτια και βιώνει στην καθημερινότητα του την κατά τα άλλα ανεξήγητη,
αντιεπιστημονική, παράλογη και για ανυπόστατους λόγους επιβολή των κωδικών QR (ακόμα και για να αγοράσει ένα παγωτό), όταν ο νους του βλέπει αλλά αρνείται ή αδυνατεί να καταλάβει το αυτονόητο που είναι πως C-O-V-ID στην πραγματικότητα σημαίνει Certificate Of Vaccination Identification, δηλαδή «Διαβατήριο», και όχι ακριβώς Corona Virus Infectious Disease, τότε οδεύει προς την άσχημη απώλεια με βάση την αυστηρότητα του νόμου, και όχι την επιείκεια του Θεού. Στα Ελληνικά, το COVID μεταφράζεται σε Π-Ε-Τ, δηλαδή Πιστοποιητικό Εμβολιαστικής Ταυτοποίησης, και όχι ακριβώς σε μεταδοτική νόσος ιού της κορώνας.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ


Η θεία Οικονομία με τα δωρεάν αγαθά του Θεού δεν ανήκει στο αυτόκλητο Εωσφορικό σύστημα διαχείρισης για να ζητά πίστη σ’ αυτό μέσω γενετικού σφραγίσματος. Με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο, υγειονομικό ή άλλο, δεν δικαιούνται οι Εωσφορικά πεφωτισμένοι καταχραστές-διαχειριστές του συστήματος να απαιτούν τέτοια υποταγή, και μάλιστα σε γενετικό επίπεδο εκβιάζοντας ιταμά το γένος των ανθρώπων, στο οποίο ήρθε και ενσαρκώθηκε ο ίδιος ο Θεός, οδηγώντας το κι αυτό στη θέωση. Το γένος των ανθρώπων είναι θεοί. Δεν είναι θεός το Εωσφορικό σύστημα που προσπαθεί πάση θυσία να κλέψει από τους ανθρώπους αυτό το φοβερό πρωτοτόκιο της θεϊκής μνήμης της ψυχής του (του νου του), αυτή την θεϊκή κληρονομιά, σβήνοντας την μνήμη της από τον νου των ανθρώπων.

Επομένως ναι, της αυστηρότητας υπερισχύει η επιείκεια του Θεού, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι εξαφανίζονται ως δια μαγείας οι σωματικές συνέπειες της μη χρήσης της λογικής του νου, ή ότι δεν ισχύει ο νόμος του Ενός που δεν επιτρέπει την υπηρεσία σε δύο κυρίους. Ο Θεός δεν χρειάζεται βοήθεια από δαιμονικά μιάσματα για να σώσει κάποιον, έστω δια του θανάτου. Μπορεί να τον σώσει όπως θέλει ανά πάσα στιγμή, και φαίνεται να ισχύει αυτό που λένε με ασυνείδητη πίστη κυρίως οι νεαροί που δεν θέλουν να χάσουν τον τρόπο ζωής τους, πως οι πιθανότητες να επιτρέψει ο Θεός να πεθάνουν από την γενετική δηλητηρίαση είναι οι ίδιες με το να τους πατήσει ένα λεωφορείο, σαν να αντιλαμβάνονται πως μπορεί μεν να χάσουν την υγεία τους, ή να πεθάνουν, πλην όμως δεν θα χάσουν τη ψυχή τους.

Αν πάλι ένας πνευματικός ηγέτης πλανηθεί και για οποιοδήποτε λόγο πίστεως πιστέψει πως όντως ο μαζικός και αδιάκριτος γενετικού τύπου εμβολιασμός σώζει ζωές, τότε δεν μπορεί παρά η πίστη του αυτή να δικαιωθεί ενώπιον του Θεού, έστω
και πλανημένη. Όλες οι πίστεις δικαιώνονται ενώπιον του Θεού. Κανένας όμως που λόγω αγάπης και με δικαιολογία την προάσπιση της ζωής δεν δικαιούται να εξαναγκάζει από θέση ισχύος (π.χ., Αρχιεπίσκοπος) τον οποιονδήποτε σε ιατρική
πράξη που αφορά το σώμα του, εκμεταλλευόμενος κυρίως το θέμα της πνευματικής υπακοής. Και ο Άγιος Παΐσιος προέτρεψε τον υποτακτικό του να πιει τα απόνερα, χωρίς να του πει ότι ήταν αυτά με τα οποία είχε προηγουμένως πλύνει τα πόδια του
Χριστού που πέρασε από το καλυβάκι του να τον επισκεφτεί, αλλά ο υποτακτικός δεν έκανε υπακοή. Ήταν δικαίωμα του, έστω κι αν είχε δίκαιο ο Άγιος, κι ο υποτακτικός έχασε τη χάρη… Το ίδιο ελεύθερο δικαίωμα έχει και ο κάθε υποτακτικός στο να
υπακούσει ή να μην υπακούσει και να χάσει ή να κερδίσει τη χάρη.

Χριστόδουλος
Ιούλιος 2022