ΤΑ ΑΡΘΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΝΤΩΝ. ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Του Χριστόδουλου Πιερίδη (Μάιος 2022)

Το Ιστορικό της Πολεμικής Κρίσης

Στις 2 Μαρτίου του 2022, η ΕΚΤ και η ΕΕ, ενημερώνονται αιφνιδιαστικά και γραπτώς από τη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα και τη Ρωσική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες, πως στις 4 Μαρτίου 2022, η Ρωσία πρόκειται να προχωρήσει σε αποφορολόγηση της Αγοράς του Χρυσού της (έκπτωση σε ποσοστό 20%) και θα συνδέσει την ισοτιμία του νομίσματος της απευθείας με την αξία του χρυσού, και όχι πια με κάποιο άλλο νόμισμα (πχ., Δολάριο ή Ευρώ). Αμέσως, στις Βρυξέλλες σημαίνει συναγερμός... Αυτό που έτρεμε το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, έγινε πραγματικότητα. Στην απέλπιδα προσπάθεια της να διασώσει το Ευρωδολάριο, την ίδια κιόλας ημέρα η ΕΚΤ απαγορεύει στις Ευρωπαϊκές Συστημικές τράπεζες, την εισαγωγή και πώληση τραπεζογραμματίων (μετρητών σε Ευρώ) από και προς τη Ρωσία, θέλοντας έτσι να παρεμποδίσει τους Ευρωπαίους πολίτες από το να δημιουργήσουν ζήτηση για Ρούβλια (μειώνοντας την ζήτηση σε Δολάρια). Επρόκειτο για πολίτες που θα ήθελαν προφανώς να ανταλλάξουν τα χωρίς αληθινή αξία χάρτινα Ευρώ τους σε χρυσό (μέσω του Ρουβλιού), τον οποίο τόσο απλόχερα τους πρόσφερε ο Πούτιν.

Φτάνουμε λοιπόν στις 4 Μαρτίου 2022, όταν ο Πούτιν ανεβαίνει όντως στη Ρωσική Δούμα και καταθέτει το εν λόγω νομοσχέδιο προς ψήφιση, το οποίο και υπερψηφίζεται αμέσως. Τις επόμενες ώρες και μέρες, συμβαίνει το εξής απίστευτο: Το Ρούβλι, συνδεδεμένο πια με τον χρυσό, τυγχάνει ευρείας αποδοχής από τις χρηματαγορές (FOREX) και γίνεται το πιο σταθερό νόμισμα στον κόσμο, ενώ προηγουμένως ήταν το πιο ασταθές. Αντίθετα, το Δολάριο, το οποίο παραμένει αποσυνδεδεμένο από τον χρυσό από το 1971, συνεχίζει να μην έχει το οποιοδήποτε ουσιαστικό αντίκρισμα. Επιπλέον σέρνει μαζί του το εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ ύψους 30 τρισεκατομμυρίων Δολαρίων, μεγάλο μέρος του οποίου έχει αγοράσει η Κίνα στη Διακρατική Αγορά Ομολόγων. Βασικά, ο Πούτιν τινάζει στον αέρα το Δυτικό Οικονομικό Σύστημα του χρέους μέσω του οποίου διασφαλίζεται ο παγκόσμιος πολιτικός έλεγχος υπέρ των Αγγλοσαξόνων Τραπεζιτών της Δύσης. Αυτό όμως, δεν έγινε σε μια μέρα. Η Ρωσία επενδύει σε χρυσό τα τελευταία 14 χρόνια, μετατρέποντας το ρευστό της (τα μετρητά της) σε χρυσό.

Στις 5 Μαρτίου 2022, μια μέρα μετά το μεγάλο αυτό Ρωσικό οικονομικό χτύπημα κατά της Δύσης, η ρητορική των ΗΠΑ αλλάζει, και ενώ μέχρι τότε ο Αμερικανός ΥΠΑΜ Lloyd Austin έσκιζε τα ιμάτια του διατυμπανίζοντας στα ΜΜΕ, πως ΔΕΝ υπάρχει ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου, τώρα με τον Πούτιν να προελαύνει στρατιωτικά επί του εδάφους της Ουκρανίας, βλέπουμε τον ίδιο ΥΠΑΜ να ισχυρίζεται πως εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ακόμη κι εκείνο του πυρηνικού πολέμου. Φυσικά, η προπαγάνδα των Δυτικών ΜΜΕ παρουσιάζει αμέσως τον Πούτιν σαν ένα «παρανοϊκό», που εκείνος πρώτος χρησιμοποίησε την πυρηνική απειλή. Μη μπορώντας να εξαλείψουν βιολογικά τον Πούτιν (όπως είχαν κάνει με τους ηγέτες του Ιράκ και της Λιβύης, που επιχείρησαν ανεπιτυχώς αυτό που κάνει σήμερα επιτυχώς ο Πούτιν), σύντομα το κεφάλι του Πούτιν θα επικηρυσσόταν από τους Αγγλοσάξονες Τραπεζίτες για ένα εκατομμύριο, υποτίθεται για την εισβολή του στην Ουκρανία, κάτι που αποκαλύπτει την «ιερή αγανάκτηση» των Αγγλοσαξόνων Τραπεζιτών της Δύσης κατά του πρώην μέλους τους που αποστάτησε και απειλεί να τους καταστρέψει τον μυστικό και αποκρυφιστικό παγκόσμιο σχεδιασμό τους, που άπτεται της σκοτεινής και καταχθόνιας «πνευματικότητας». Πρέπει να συνεχιστεί πάση θυσία η συνεχής ζήτηση Δολαρίων, ακόμα κι αν αυτό περιλαμβάνει πυρηνικό πόλεμο εκ μέρους της Δύσης, επειδή χωρίς την ζήτηση σε Δολάρια καταρρέει το Δυτικό Οικονομικό Σύστημα και χάνεται ο παγκόσμιος πολιτικός έλεγχος υπέρ των Αγγλοσαξόνων Τραπεζιτών της Δύσης (βλ. ανάλυση που ακολουθεί).

Ο Πούτιν όμως, είναι σκακιστής, έχοντας σκεφτεί τις επόμενες δέκα κινήσεις της Δύσης. Έχει ήδη προκαλέσει άνοδο στις τιμές της ενέργειας και των πρώτων υλών, ενώ είναι δεδομένη η παγκόσμια εξάρτηση στα ρωσικά σιτηρά. Επιπλέον, πέρα από τις τιμολογήσεις σε Ρούβλια και σαν Σχέδιο Β’, ο Πούτιν έχει ήδη υπογράψει συμφωνία με τον Κινέζο ομόλογο του, για συναλλαγές σε κρυπτονόμισμα, ενόσω η Κίνα (πάντοτε σε συνεννόηση με την Ρωσία) προχωρεί σε anti-lockdown και κλείσιμο των λιμανιών της (πάντοτε στο όνομα του «ιού»), με σκοπό να αποτρέψει την όποια Δυτική ανάπτυξη θα μπορούσε να δημιουργήσει ζήτηση σε Δολάρια, κάτι που θα ενίσχυε την παγκόσμια ηγεμονία της Δύσης.

Στην ανάλυση που ακολουθεί, θα δούμε πώς συνδέονται (α) η ούτω καλούμενη «πανδημία» με (β) τους πειραματικούς γενετικού τύπου εμβολιασμούς, (γ) το Οικονομικό Σύστημα του χρέους, και (δ) τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που άρχισε ήδη. Είναι ένα και το αυτό πράγμα σε τέσσερα μέρη, και προς το παρόν αναφέρουμε περιληπτικά για να το αναλύσουμε πιο κάτω πως, λόγω του υπερδανεισμού έντοκου αέρα κοπανιστού, όχι μόνο δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή στις Τράπεζες (είναι αέρας - μηδέν καταθέσεις), αλλά λόγω και της στρατιωτικής αδυναμίας υφαρπαγής των φυσικών πόρων της Ρωσίας από την Δύση, δεν μπορεί ούτε να δημιουργηθεί νέα ανάπτυξη που να δημιουργεί νέα δάνεια, δηλαδή νέο χρήμα (θα δούμε ότι στο Εωσφορικό Σύστημα του Μαμμωνά, το χρήμα είναι το δάνειο) έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει το Σύστημα και ο παγκόσμιος έλεγχος που εξασφαλίζει (αν δοθούν άλλα δάνεια, τότε θα σκάσει η φούσκα και θα χαθούν τα πάντα).

Ο πόλεμος κατά της ανθρωπότητας είχε ήδη αρχίσει επίσημα από τις αρχές του 2020 με την βίο-τρομοκρατική επίθεση του οικονομικού Συστήματος (μέσω του ούτω καλούμενου «ιού» του Συστήματος), με την παράλληλη ελεγχόμενη κατάρρευση του Συστήματος (δεδηλωμένος θεμιτός στόχος του Συστήματος), έτσι ώστε ο παγκόσμιος έλεγχος που διασφάλιζε μέχρι τότε το ήδη παραπαίον Δολάριο (ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα) να αντικατασταθεί ομαλά με τον απόλυτο έλεγχο του κάθε ανθρώπου ατομικά μέσω της όντως γενετικής εμβολιαστικής μετατροπής του σε κώδικα QR, εντός μιας αχρήματης ψηφιακής κοινωνίας δραστικά μειωμένου πληθυσμού, όπου «όλοι θα ήταν ευτυχισμένοι, χωρίς κανένας να έχει χρήματα ή περιουσία» (μια και ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει δεκάρα, όλα είναι αέρας).

«Όντως γενετική εμβολιαστική μετατροπή» σημαίνει την δια εμβολιασμών (ενοφθαλμισμών - inoculations) γενετική μετατροπή του εδάφους (του σώματος), στον εγκέφαλο του οποίου θα γίνει μεταμόσχευση νανοτσίπ (νανοτεχνολογία που χρειάζεται γενετική μετατροπή για να μην απορριφθεί το νάνο-μόσχευμα από το σώμα), με σκοπό τον κεντρικό νοητικό έλεγχο των ανθρώπων (δηλαδή, την κλοπή της ψυχής τους), που περιλαμβάνει μέχρι και την καταστροφή τους (την δολοφονία τους δια σβησίματος). Ονομάζεται «μετανθρωπισμός» και δεν αποτελεί επιστημονική φαντασία, αλλά απτή πραγματικότητα, την οποία ανέστειλε ο πόλεμος. Η δυστοπική αυτή κοινωνία προϋποθέτει βέβαια την απώλεια της υγείας και της ελευθερίας των ανθρώπων, που απλά δεν θα ήταν πια άνθρωποι γενετικά (ο μετανθρωπισμός είναι ο αληθινός πόλεμος κατά της ανθρωπότητας).

Το Ιστορικό του Συστήματος του Χρέους

Μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Σύμμαχοι συμφώνησαν ότι το Δολάριο θα ήταν το προνομιακό παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, έναντι του οποίου θα τιμολογούνταν όλες οι συναλλαγές στον κόσμο, φυσικά σε συγκεκριμένη αναλογία έναντι του χρυσού για να μην γίνεται κατάχρηση από τις ΗΠΑ στις οποίες ανήκει το Δολάριο. Μετά το 1971, οι ιδιώτες Αγγλοσάξονες Τραπεζίτες των ΗΠΑ καταχράστηκαν αυτό το προνόμιο του παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος (μέσω της μαριονέτας τους, του Νίξον) και αποδέσμευσαν μονομερώς το Δολάριο από τον χρυσό. Αυτό απετέλεσε το μεγαλύτερο μυστικό πραξικόπημα που έγινε ποτέ στον κόσμο, την μεγαλύτερη κρυφή συνομωσία, στην οποία απαγορεύεται καν να αναφέρεται κανείς (γι’ αυτό και όλα τα ΜΜΕ είναι αγορασμένα και πλήρως ελεγχόμενα), και επί της οποίας εξυφαίνονται όλες οι άλλες συνομωσίες ολκής (όπως π.χ., η ούτω καλούμενη «πανδημία»), επειδή με το έτσι θέλω και χωρίς κανένας να το πάρει χαμπάρι, οι Δυτικοί Αγγλοσάξονες Τραπεζίτες με έδρα τις ΗΠΑ έθεσαν ολόκληρο τον κόσμο κάτω από τις ΗΠΑ, που τις ελέγχουν κι αυτές μέσω του FED (δική τους Ιδιωτική Αμερικανική Κεντρική Τράπεζα) εις βάρος των συμφερόντων των Αμερικανών πολιτών.

Αυτή την υποταγή στους συνωμότες Δυτικούς Τραπεζίτες βιώνουμε σήμερα εμείς οι λαοί της Ευρώπης, που «πρέπει» σώνει και καλά να απεξαρτηθούμε από το Ρωσικό αέριο εις βάρος της ίδιας της επιβίωσής μας…

Έκτοτε, οι Αγγλοσάξονες Τραπεζίτες δημιουργούν όσα λεφτά θέλουν από τον αέρα (χωρίς αντίκρισμα) και τα δανείζουν έναντι της φυσικής αδυνατότητας της «άπειρης» ανάπτυξης, με σκοπό βέβαια σε κάποια στιγμή και αφού εγκαθιδρυθεί και καθιερωθεί η ηγεμονία τους επί των ψυχών και των σωμάτων του παγκόσμιου πληθυσμού, να κάνουν ένα γενικό RESET με όσους ανθρώπους θα επιλέξουν να αφήσουν ζωντανούς. Επειδή από το 1971 γνώριζαν ότι τελικός θεμιτός στόχος της κατάργησης της συμφωνίας του Bretton Woods ήταν η ελεγχόμενη κατάρρευσή του Συστήματος (βλ. Speech by Paul Volcker, University of Warwick 1978), κάτι που θα τους διασφάλιζε την παγκόσμια ηγεμονία τους, πάντοτε με δεδομένο βέβαια το αυτονόητο ότι, δεν υπάρχει τέτοιο πράμα που να λέγεται «άπειρη ανάπτυξη» εντός πεπερασμένου κόσμου. Μόνο εμείς οι αφελείς (τα πειραματόζωα) και οι συστημικοί οικονομολόγοι μας πιστεύουμε κάτι τέτοιο. Το RESET (αν επιτρέψει ο πόλεμος να γίνει) δεν θα είναι μόνο χρηματοοικονομικό, αλλά επίσης και κυρίως γενετικό/πνευματικό (με τον μετανθρωπισμό, την δήθεν έλευση του Μεσσία των Εβραίων, την δήθεν κάθοδο εξωγήινων, την δήθεν «κατάργηση» του θανάτου, κλπ.), κι έπειτα ενεργειακό, περιβαλλοντικό, διατροφικό, κλπ., «αναμορφώνοντας» απολύτως όλους τους τομείς της ύπαρξής μας («Πράσινη Ανάπτυξη» που δεν θα αφορά όλους). Σκοπός είναι μέσω του RESET, ο μικρός πληθυσμός που θα μείνει να γίνει αειφόρα διαχειρίσιμος και ελεγχόμενος (sustainably controllable) δηλαδή να μειωθεί η διάμετρος της φούσκας του υπερδανεισμού για να μην σκάσει.

Επίτηδες η αεριτζίδικη ανάπτυξη (που στην πραγματικότητα είναι περιβαλλοντική καταστροφή, την οποία φυσικά αποδίδουν ψευδώς αλλού – «Φαινόμενο Θερμοκηπίου», «Κλιματική Αλλαγή», κλπ.) γίνεται σε κλειστό κύκλο, δηλαδή χωρίς ανακύκλωση των πλεονασμάτων προς ευημερία και υγεία των λαών, αλλά με συσσώρευσή τους προς χρηματοδότηση των σκοτεινών πνευματικών τεχνολογικών στόχων των σκοτεινά πεφωτισμένων Τραπεζιτών (τεχνολογία διαφυγής από την γη, ανακάλυψη του γονιδίου του Θεού, CERN, «αθανασία», «κατάργηση» της Ανάστασης, δικαίωση του Ιούδα, κλπ.), με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το Δυτικό οικονομικό Σύστημα να είναι μια φούσκα υπερδανεισμού έτοιμη να εκραγεί πριν την ώρα της, δηλαδή πριν προλάβουν να υποτάξουν επίσης την Ρωσία και την Κίνα στον Εωσφορικό σχεδιασμό του Συστήματος. Μόνο με νέα δάνεια που να χρηματοδοτούν νέα ανάπτυξη μπορεί να περισωθεί για λίγο ακόμα η φούσκα. Όμως, δεν μπορούν να δοθούν νέα δάνεια, και χωρίς αυτά δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί και να υπάρξει νέα ανάπτυξη, δηλαδή δεν μπορεί να δημιουργηθεί νέο χρήμα, κάτι το απολύτως αναγκαίο για να μην χρεοκοπήσει το σύστημα (επειδή, όπως θα δούμε παρακάτω, το κυκλοφορούν χρήμα είναι το χρέος / δάνειο)…

Οι Δυτικοί Τραπεζίτες δεν θέλουν με κανένα τρόπο να καταρρεύσει απότομα και ανεξέλεγκτα το Δυτικό οικονομικό σύστημα του χρέους, επειδή δεν είναι έτοιμοι ακόμα για το RESET, το οποίο για να πετύχει πρέπει να γίνει απολύτως ελεγχόμενα μέσω των γενετικού τύπου πειραματικών εμβολιασμών (βλ. παρά κάτω). Επειδή αν γίνει κάτι τέτοιο και καταρρεύσει άτακτα το σύστημα, τότε θα χάσουν τον παγκόσμιο πολιτικό έλεγχο τους επί των ψυχών και των σωμάτων μας, κάτι για το οποίο δουλεύουν με ανείπωτες θυσίες εδώ και αιώνες.

Μέχρι λοιπόν να καταφέρουν να κάνουν το RESET τους (που δεν φαίνεται να το προλαβαίνουν μετά την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου πολέμου από την Ουκρανία), χρειάζονται επειγόντως τον φυσικό πλούτο της Ρωσίας, με την υφαρπαγή του οποίου θα μπορέσουν να δημιουργήσουν νέα ανάπτυξη που θα δημιουργήσει νέα δάνεια, δηλαδή νέο χρήμα (θα το δούμε πάρα κάτω), κάτι που θα αποτρέψει για λίγο ακόμα την κατάρρευση / χρεοκοπία του Συστήματος. Γι’ αυτό και βρέθηκαν στον πόλεμο βασικά απροετοίμαστοι (μετά την Ρωσική οικονομική ενέργεια της 2ας Μαρτίου 2022), μη θέλοντας να εμπλακούν και να διακινδυνεύσουν το Παγκόσμιο Σχέδιο, έτοιμοι να αποδεχτούν ως «νόμιμη» ακόμα και μερική Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία , κλπ. (minor incursion), προκειμένου να μην καταλήξει σε αποτυχία κι αυτή η προσπάθεια τους για παγκόσμια ηγεμονία.

Ξόδευαν αλόγιστα και άσωτα χωρίς να υπολογίζουν στην κατάρρευση του Συστήματος, επειδή μέσα στην Εωσφορική αλαζονεία τους ήταν σίγουροι πως ήταν παντοδύναμοι πως σύσσωμος ο γήινος πληθυσμός θα έτρεχε φοβισμένος να λάβει τα γενετικού τύπου πειραματικά σκευάσματά τους, καθώς και πως στο τέλος η Ρωσία θα αναγκαζόταν να παραδοθεί και να τους δώσει τους πόρους της. Λόγω όμως της αποτυχίας του εμβολιαστικού προγράμματος τους καιτ ης πολεμικής αντίστασης της Ρωσίας, δεν επιτυγχάνεται ο στόχος. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μέσω της αντεπίθεσης της Ρωσίας με την τιμολόγηση σε Ρούβλια, πλήττεται καίρια η καρδιά του Δυτικού οικονομικού συστήματος, επειδή με την τιμολόγηση σε Ρούβλια και άλλα περιφερειακά νομίσματα μειώνεται μέχρι που εξουδετερώνεται η ζήτηση σε Δολάρια, κάτι που απειλεί άμεσα με κατάρρευση την παγκόσμια κυριαρχία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης των σκοτεινά πεφωτισμένων.

Μετά την μονομερή αποδέσμευση από τον Νίξον το 1971 του Δολαρίου από τον χρυσό (στην οποία αναφερόμαστε πιο πάνω), τόσο η δημιουργία λεφτών από τον αέρα (θεωρητικά «άπειρων» λεφτών χωρίς αντίκρισμα - «fiat money») όσο και ο έντοκος παγκόσμιος δανεισμός τους, έχουν φτάσει σήμερα στα όρια τους, λόγω του ότι έχει μειωθεί η ζήτηση χρήματος (Δολαρίων) και «χρειάζεται επειγόντως» να δημιουργηθεί και δανειοδοτηθεί καινούργια ανάπτυξη που θα δημιουργεί καινούργια ζήτηση σε Δολάρια, που όχι μόνο να καλύπτει τον προηγούμενο δανεισμό, αλλά να δημιουργεί επίσης και καινούργια ανάπτυξη προς περαιτέρω έντοκη δανειοδότηση. Για την ανάπτυξη αυτή χρειάζεται να υπάρχει συνεχής απειλή πολέμου για την πώληση όπλων,(χώρες που πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλα τους για να μπουν στο ΝΑΤΟ)  την μελλοντική ανοικοδόμηση των καταστροφών από όντως πολέμους (Συρία, Ουκρανία, κλπ.) και την υφαρπαγή νέων φυσικών πόρων, όπως π.χ., αυτών της Ρωσίας. «Χρειάζεται» η δημιουργία καινούργιας ζήτησης Δολαρίων (που να δανείζονται έντοκα χρηματοδοτώντας την ανάπτυξη), επειδή με την συνεχή ζήτηση Δολαρίων δημιουργείται και η ανάλογη προσφορά χρήματος και κλείνει ο κύκλος (ζήτησης- προσφοράς) που διατηρεί το οικονομικό Σύστημα του χρέους και διασφαλίζει τον παγκόσμιο πολιτικό έλεγχο των Αγγλοσαξόνων Τραπεζιτών που κυβερνούν τις ΗΠΑ. Οι υπερεθνικοί αυτοί πεφωτισμένοι Τραπεζίτες παράγουν και δανείζουν έντοκα τα αεριτζίδικα Δολάρια χωρίς να έχουν καμία σχέση με τον λαό των ΗΠΑ και τα αληθινά συμφέροντά του.

Λόγω της υπαρξιακής άγνοιας και ασωτίας του κόσμου (και των εκπροσώπων που ψηφίζει), ο παγκόσμιος πολιτικός έλεγχος στον οποίο αναφερόμαστε βασίζεται στην συνεχή δημιουργία εικονικών αεριτζίδικων λεφτών, που δανείζονται έναντι εμπράγματων εξασφαλίσεων. Τα δάνεια σε αεριτζίδικα λεφτά δεν μπορούν ποτέ να εξοφληθούν λόγω του ότι δημιουργούνται φανταστικά κατά θεωρητικά «άπειρο» τρόπο (αφού είναι απεριόριστη φαντασία), ενώ οι εμπράγματες εξασφαλίσεις έναντι των οποίων δίνονται είναι απτά (χειροπιαστά) στοιχεία ενεργητικού (γη, κατοικίες, φυσικοί πόροι, κλπ.), που δεν είναι άπειρα ούτε φανταστικά, αλλά πραγματικά και πεπερασμένα, δηλαδή περιορισμένα. Αυτό έχει σαν νομοτελειακό αποτέλεσμα, η φαγάνα του υπερδανεισμού να «τρώει» τις εξασφαλίσεις, καθιστώντας τον δανειστή κυρίαρχο των πάντων, τώρα μάλιστα και κυρίαρχο των ίδιων των ανθρώπων μέσω υποχρεωτικών γενετικού τύπου πειραματικών εμβολιασμών για να μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί και να απολαμβάνει την ελεύθερη οικονομία του Θεού, την Οποία οικειοποιούνται αισχρά οι χειριστές Τραπεζίτες του οικονομικού συστήματος του χρέους αντί και στη θέση του Θεού (αντίχριστοι).

Το Χρέος είναι… το Κυκλοφορούν Χρήμα

Μέχρι τώρα, η συνεχής ζήτηση Δολαρίων που εξασφάλιζε τον παγκόσμιο πολιτικό έλεγχο υπέρ των Αγγλοσαξόνων Τραπεζιτών δημιουργούνταν:

1. Μέσω του πετροδολάριου (καταναγκαστικός δανεισμός, δήθεν προς ανάπτυξη της πετρελαϊκής βιομηχανίας – σάμπως και δεν είχε δικό της κυρίαρχο νόμισμα η Σαουδική Αραβία),
2. Μέσω της Κίνας (καταναγκαστικός δανεισμός, δήθεν προς ανάπτυξη της κινεζικής βιομηχανίας σάμπως και δεν είχε δικό της κυρίαρχο νόμισμα η Κίνα – Δολάρια που επέστρεφαν στην «Wall Street» και έκλειναν τον κύκλο της προσφοράς και της ζήτησης Δολαρίων, με τα οποία η Κίνα αγόραζε επίσης Αμερικανικά Ομόλογα, χρηματοδοτώντας αλλά και ελέγχοντας τις ΗΠΑ),
3. Μέσω του «financialization» (της «χρηματικοποίησης») της οικονομίας, κάτι το οποίο αποτελεί το άκρον άωτον του παραλογισμού σε σημείο βλασφημίας, καθότι υποβιβάζει την ανθρώπινη Τριαδική ύπαρξη στο επίπεδο των δύο διαστάσεων, δηλαδή την ισοπεδώνει και την βαλτώνει, αποκλείοντας την από την αληθινή θεία φύση της.

«Χρηματικοποίηση» σημαίνει ότι το ίδιο το δάνειο (ο δανεισμός και οι διάφορες αξίες, παράγωγά του) θα είναι το κυκλοφορούν χρήμα, το οποίο την ίδια στιγμή θα αποτελεί και την εξασφάλιση του δανείου. Είναι αυτό που γινόταν στην Κύπρο και αλλού τον καιρό της φούσκας του Χρηματιστηρίου, κατά την οποία τα δάνεια που δίνονταν στους «επενδυτές» προς αγορά μετοχών θεωρούνταν σαν το χρήμα που εξασφάλιζε το δάνειο. Αυτός ο αντίχριστα ισοπεδωτικός παραλογισμός (πάρτι κυκλικής λογικής εντός της φούσκας) οδηγεί νομοτελειακά στην υπαρξιακή χρεοκοπία (που τον καιρό του Χρηματιστηρίου εκφράστηκε σαν χρηματική), επειδή είναι ένα κλειστό «ενεργειακό» σύστημα που επαναλαμβάνεται συνεχώς το ίδιο κυκλικά στο επίπεδο, ένας κύκλος χωρίς διέξοδο που συνεχώς φουσκώνει και που όταν σκάσει (όταν χρεοκοπήσει), αφήνει χρεοκοπημένους όσους πιάστηκαν μέσα του. Είναι κάτι σαν τις μουσικές καρέκλες, που όσο παίζει η μουσική, όλοι πάνε γύρω-γύρω, όταν όμως η μουσική σταματήσει, στον κύκλο παραμένουν όσοι καταφέρουν να καθίσουν. Οι άλλοι χρεοκοπούν και χάνονται (πεθαίνουν κυριολεκτικά).

Οι αξίες που δημιουργούνται σαν παράγωγα του παραλογισμού (μετοχές, options, futures, κλπ) που θέλει να δανείζεται αέρας με εξασφάλιση τον ίδιο τον αέρα, δημιουργούν μεν απτές αγοραπωλησίες που μπορούν να κάνουν κάποιο ακόμα και δισεκατομμυριούχο κατά την διάρκεια της χρηματιστηριακής διαδικασίας, πλην όμως, επειδή έχουν για αντίκρισμα τον εαυτό τους (σαν κάποιο που πνίγεται και τραβά τα μαλλιά του για να σωθεί), παραμένουν έωλες, εκτός κι αν μετατραπούν έγκαιρα (τώρα, εντός Μαΐου 2022) σε χειροπιαστά στοιχεία ενεργητικού, όπως γη και χρυσός, προτού ο ιδιοκτήτης τους βρεθεί κι αυτός στη δεινή θέση των επενδυτών του 1929, που τα έχασαν όλα και αυτοκτόνησαν.

Η Αποδολαριοποίηση, ο Στασιμοπληθωρισμός και ο Πόλεμος

Έστω και πολύ καθυστερημένα, η τιμολόγηση σε Ρούβλια εκ μέρους της Ρωσίας αποτελεί αντίδραση στο Αγγλοσαξονικό συνωμοτικό πραξικόπημα της 15ης Αυγούστου 1971. Επειδή, δεν ήταν αυτό που συμφωνήθηκε στο Bretton Woods ανάμεσα στους Συμμάχους με την λήξη του 2ου ΠΠ. Αν συνεχιζόταν η συνωμοτική αυτή εκτροπή που έφτασε μέχρι και την προσπάθεια γενετικού ελέγχου της ανθρωπότητας μέσω των υποχρεωτικών πειραματικών εμβολιασμών, η ανθρωπότητα δεν θα ήταν πια ανθρωπότητα, αλλά ένα νέο καχεκτικό και αρρωστημένο είδος υπανθρώπων, υπόδουλο τους σκοτεινά πεφωτισμένους Τραπεζίτες της Δύσεως (μετανθρωπισμός). Η ενέργεια αυτή της τιμολόγησης σε Ρούβλια μειώνει δραστικά την συνεχή ζήτηση Δολαρίων μέσω της οποίας υπάρχει συνεχής δανεισμός (προσφορά χρήματος προς ανάπτυξη) που κλείνει τον επίπεδο κύκλο παραγωγής αεριτζίδικου χρήματος και αποτρέπει (έστω προσωρινά) την χρεοκοπία του Δυτικού οικονομικού Συστήματος του χρέους (του Δολαρίου), μέσω του οποίου εξασφαλίζεται η παγκόσμια κυριαρχία των σκοτεινά πεφωτισμένων Αγγλοσαξόνων Τραπεζιτών της Δύσης. Επιπρόσθετα, η τιμολόγηση σε Ρούβλια (που προκαλεί την κατάρρευση του Δυτικού οικονομικού συστήματος), συνεπάγεται επίσης την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ όσων έχουν ακόμα καταθέσεις και μετοχές σε Δυτικά ιδρύματα, στοιχεία που είτε πρέπει να μετατραπούν επειγόντως σε γη (εντός Μαΐου 2022), ή σε Ρούβλια για να έχουν αντίκρισμα σε χρυσό.

Όσο συνεχίζεται η αποδολαριοποίηση (δηλαδή, η τιμολόγηση σε άλλα περιφερειακά νομίσματα), τόσο θα μειώνεται η ζήτηση σε αεριτζίδικα Δολάρια (δηλαδή δάνεια), τουτέστιν θα μειώνεται η ποσότητα του κυκλοφορούντος χρήματος, μέχρι τη στιγμή που οι καταθέτες και οι επενδυτές θα δουν πινακίδες έξω από Τράπεζες και Χρηματιστήρια που θα λένε «ΚΛΕΙΣΤΟ». Θα είναι η στιγμή που δεν θα υπάρχει όντως δεκάρα μέσα στις Τράπεζες, και οι Τραπεζίτες θα τα κλείσουν όλα για να μην καταρρεύσει άτακτα το Σύστημά τους και χάσουν τον παγκόσμιο έλεγχο που τους διασφαλίζει το Δολάριο, κάτι που αν συμβεί, θα τους αναγκάσει να βγάλουν τα τανκς στους δρόμους. Κι όταν ανοίξουν πάλι κάποτε οι Τράπεζες και τα Χρηματιστήρια, η αγοραστική αξία των λεφτών και των μετοχών θα είναι σαφώς μειωμένη λόγω του στασιμοπληθωρισμού, που δημιουργείται ήδη λόγω του ότι δεν έχουν καταφέρει να υφαρπάξουν τους πόρους της Ρωσίας έτσι ώστε να δημιουργήσουν νέα ανάπτυξη, δηλαδή νέα δάνεια, δηλαδή νέο χρήμα, ενόσω το Δυτικό Οικονομικό Σύστημα βρίσκεται σε κατάσταση υπερδανεισμού (χρεοκοπίας) , έτοιμο να εκραγεί.

Π.χ., αν εντελώς θεωρητικά, κάποιος ζει από μια κατάθεση ενός εκατομμυρίου που έχει στην τράπεζα, και λόγω της πληθωριστικής αύξησης των τιμών των αγαθών που προκαλείται από την έλλειψη χρήματος τώρα χρειάζεται εκατό χιλιάδες τον μήνα για να ζήσει (εκεί που χρειαζόταν χίλια), τότε είναι σαν να έχει δέκα χιλιάδες στην Τράπεζα, αντί ένα εκατομμύριο (1,000,000 / 100), και μπορεί να επιβιώσει για δέκα μήνες, αντί για χίλιους μήνες (83 χρόνια). Ενώ αν κατέχει γη στη θέση των λεφτών και των μετοχών, τότε αυτός και οι δικοί του θα έχουν μια χειροπιαστή δυνατότητα επιβίωσης, καθώς και συνέχειας μετά τον πόλεμο, εφόσον όντως επιζήσουν. Προς το παρόν, αναφέρουμε απλώς το παράδοξο για να το εξηγήσουμε αργότερα, πως όσο λιγοστεύει η προσφορά του χρήματος που κυκλοφορεί, τόσο αυξάνεται η ζήτηση του, και τόσο αυξάνονται οι τιμές των αγαθών, αντί η τιμή (η αξία) του ιδίου του χρήματος, το οποίο μπορεί και να προσφέρεται απλόχερα με μηδενικά επιτόκια (βλ. Παράδοξο του Keynes)…

Εν πάση περιπτώσει ο πόλεμος προς αρπαγή των φυσικών πόρων της Ρωσίας ήταν αναπόφευκτος επειδή λόγω του υπερδανεισμού αέρα η φούσκα ήταν έτοιμη να σκάσει και δεν μπορούσαν πια να σώσουν το Σύστημα ρίχνοντας κι άλλα λεφτά στην οικονομία που να μην δημιουργούνται σαν χρέος προς ανάπτυξη, (όπως π.χ., μέσω ποσοτικών χαλαρώσεων, χρημάτων από τον ουρανό, κλπ.). Επειδή τέτοια λεφτά (που δεν θα είναι αεριτζίδικα προς δανειοδότηση ανάπτυξης για την δημιουργία νέου χρήματος) θα δημιουργήσουν τεράστια ζήτηση για όλα τα αγαθά με συνεπακόλουθη κατακόρυφη αύξηση στις τιμές τους, δηλαδή στάσιμο (χωρίς ανάπτυξη) πληθωρισμό (π.χ., ένα λίτρο γάλα θα κοστίζει, ας πούμε, 15 αν όχι και 150 Ευρώ), προκαλώντας εξεγέρσεις πεινασμένων, που θα απειλήσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ούτε πάλι μπορούν να δημιουργήσουν νέα ζήτηση Δολαρίων μέσω περαιτέρω μείωσης των επιτοκίων (του κόστους του χρήματος), μια και τα επιτόκια είναι ήδη στο 0% (και στο πλην). Ούτε τέλος μπορούν να συνεχίσουν τα lockdowns και τους εμβολιασμούς με πρόσχημα τον «ιό» (σε εισαγωγικά, επειδή δεν ξέρουμε καν αν είναι ιός), πρώτον επειδή ο κόσμος αρχίζει να παίρνει χαμπάρι τις εγκληματικές προθέσεις τους που είναι οι ίδιες με εκείνες των Ναζί γενετιστών του 2ου ΠΠ, δεύτερον, επειδή παρά το ότι η Δύση ανοίγει εσπευσμένα από τον «ιό», η Κίνα της κάνει anti-lockdown, κλείνοντας, με απάνθρωπους και αντιδημοκρατικούς μάλιστα τρόπους, την παραγωγή και τα λιμάνια της για να παρεμποδίσει την όποια ανάπτυξη της Δύσης θα μπορούσε να δημιουργήσει περαιτέρω ζήτηση σε Δολάρια, και τρίτον, επειδή απέτυχε παταγωδώς το εμβολιαστικό πρόγραμμα των Αγγλοσαξόνων Τραπεζιτών που θα άλλαζε γενετικά τους ανθρώπους σε κωδικούς QR, με πρώτους και καλύτερους τους υγειονομικούς στην Ελλάδα που αρνούνται να εμβολιαστούν (άτομα της πρώτης γραμμής που είδαν τι πραγματικά συνέβαινε), καθώς και πολύ κόσμο που αρνείται να συμπληρώσει το ούτω καλούμενο «εμβολιαστικό σχήμα» του.

Το Παράδοξο του Keynes που οδηγεί νομοτελειακά σε Πολέμους

Το χρήμα είναι το χρήσιμο μέσο των ανθρώπων για την παραγωγή έργου, δηλαδή για την εργασία. Μέσω του χρήματος, ο άνθρωπος μπορεί να έχει οτιδήποτε χρειάζεται για την εξέλιξή του, η οποία είναι κυρίως συνειδησιακή (και όχι μόνο τεχνολογική), μαζί βέβαια με απολύτως οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για την ευτυχισμένη διαβίωσή του. Το χρήμα και η εργασία είναι οι δύο όψεις ενός και του ιδίου Αγαθού, του Αγαθού της «χρηματοεργασίας».

Όταν όμως από Αγαθό που υπερβαίνει τις δύο όψεις του (όπως το νόμισμα που υπερβαίνει τις όψεις Κορώνα-Γράμματα), το χρήμα υποβιβάζεται το ίδιο σε εμπόρευμα που πουλιέται και αγοράζεται στις ούτω καλούμενες «Αγορές Χρήματος», τότε γίνεται «λεφτό» προς αποθησαύριση (αντί προς ευτυχία). Αμέσως δε μαζί με το χρήμα, γίνεται και η εργασία (η πίσω όψη του χρήματος) «δουλεία», ή «δουλειά», (για να ακούγεται καλύτερα και να μην αισθάνεται άσχημα ο δούλος). Δηλαδή, γίνεται και η εργασία εμπόρευμα που πουλιέται και αγοράζεται στις ούτω καλούμενες «Αγορές Εργασίας» (π.χ., αγοράζουν λέει παίκτες του ποδοσφαίρου).

Αυτή η έλλειψη Τρίτου υπερβαίνοντος Αγαθού (Θεού), που στην πράξη το ισοπεδώνει κι αυτό σε εμπόρευμα, είναι ο ορισμός της αθεΐας, που όταν κυριαρχεί στους νόες των ανθρώπων, τότε κλείνει την όλη διαδικασία των ανθρώπινων συναλλαγών σ’ ένα αδιέξοδο επίπεδο κύκλο, ένα συνεχές «πήγαινε-έλα» που, στην απουσία του υπερβαίνοντος Αγαθού (του Θεού), έχει σαν ύπαρξη αναφοράς του, τον ίδιο του τον εαυτό. Μια εικόνα που θα μπορούσε να περιγράψει αυτή την επίπεδη κυκλική διαδικασία θα ήταν η εικόνα ενός ανθρώπου που πνίγεται και τραβά τα μαλλιά του… δήθεν για να σωθεί.

Εντός του κλειστού νοητικού κύκλου, η αληθινή εξέλιξη που χρηματοδοτείται κατά άπειρο τρόπο από την δωρεάν ενέργεια του Θεού (κυρίαρχου δωρεάν χρήματος – χρήματος ελευθερίας) υποβιβάζεται σε «ανάπτυξη» (που είναι ακατάπαυστη τρεχάλα στο πουθενά του χώρου και το ποτέ του χρόνου, χωρίς ποτέ κανένας να φτάνει πουθενά), η οποία, ελλείψει κυρίαρχου δωρεάν χρήματος, χρηματοδοτείται με έντοκα δάνεια που, λόγω του ότι είναι κλειστός κύκλος, οδηγούν το Σύστημα σε καταστάσεις υπερδανεισμού (υπερφουσκώματος), απειλώντας με έκρηξη το μπαλόνι. Η έκρηξη οφείλεται στο ότι, εντός του κλειστού και αδιέξοδου κύκλου της αθεΐας (που φυσικά ανάγεται σε τοπ «οικονομική επιστήμη»), παρατηρείται (α) στάση (τα πάντα είναι επίπεδη επανάληψη, μπρος-πίσω, χωρίς προς τα πάνω αληθινή εξελικτική κίνηση) και (β) φούσκωμα (που λέγεται «ανάπτυξη», επειδή η άπειρη προς τα πάνω εξελικτική κίνηση αναπτύσσει ή φουσκώνει μια φούσκα, ένα κλειστό κύκλο), κάτι που είναι γνωστό σαν «στασιμοπληθωρισμός» και οδηγεί σε ραγδαίες αυξήσεις των τιμών που προκαλούν την απώλεια της αξίας του χρήματος και την ανεργία. Μετά από μερικά απανωτά κραχ, η έκρηξη γίνεται πολεμική (αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία).

Το παράδοξο συνίσταται στο ότι, όση προσφορά χρήματος (με μηδενικά επιτόκια) κι αν υπάρχει, οι επιχειρηματίες δεν δανείζονται κι όση προφορά εργασίας κι αν υπάρχει, οι εργαζόμενοι δεν έχουν κίνητρο να εργαστούν (λόγω του ότι τα λεφτά της εργασίας τους δεν αγοράσουν τίποτε – δεν έχουν αξία), προκαλώντας ανεργία και παράλυση του συστήματος. Δεν δουλεύει τίποτε. Είναι υπαρξιακό αδιέξοδο (βραχυκύκλωμα) που οφείλεται στον υπερδανεισμό και χρειάζεται πολεμική εκτόνωση, έτσι ώστε να μην σκάσει άτακτα η φούσκα και ελευθερωθεί ο κόσμος νοητικά από τον κλειστό νοητικό κύκλο στον οποίο τον έχουν αιχμαλωτίσει, προκαλώντας έτσι την απώλεια του παγκόσμιου πολιτικού ελέγχου των Τραπεζιτών δεσμοφυλάκων του. Λόγω λοιπόν της πρωτογενούς σχέσης χρήματος και αγαθών, η αύξηση της ζήτησης του χρήματος (λόγω της έλλειψης προσφοράς που προκαλείται από τον υπερδανεισμό, ο οποίος δεν επιτρέπει την παραχώρηση περαιτέρω δανείων, δηλαδή την δημιουργία νέων λεφτών), αντί να αυξάνει την τιμή του χρήματος (βλ. επιτόκια), αυξάνει τις τιμές των αγαθών και μειώνει την αξία του χρήματος, μειώνοντας περαιτέρω την ζήτηση αγαθών και περαιτέρω την αξία του χρήματος σε ένα φαύλο κύκλο. Αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή η όλη παραφύση διαδικασία γίνεται σε κλειστά επαναλαμβανόμενο κύκλο (αντί άπειρα ανοικτό προς τα πάνω, όπως είναι η εκ Δημιουργίας φυσική οικονομία μας), κάτι που προκαλεί φούσκωμα εντός του κύκλου (δηλαδή πληθωρισμό) που σαν ξεπεράσει κάποια όρια ακρίβειας των αγαθών, δημιουργεί ανεργία, όση προσφορά εργασίας κι αν υπάρχει, όσο καλά κι αν πληρώνει (ο στασιμοπληθωρισμός που έχουμε αναφέρει πιο πάνω). Επειδή όταν ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράζει οτιδήποτε με τα χρήματα που κερδίζει από την εργασία του, τότε δεν έχει νόημα η εργασία του, είναι δουλεία και δεν θέλει να δουλεύει, παραλύοντας την οικονομία.

 Και η διαστροφή συνεχίζεται χωρίς την παραμικρή μετάνοια για επιστροφή στο κατά φύσιν με την τεχνητή αύξηση των επιτοκίων, για να πάρει αξία το χρήμα και να πέσουν οι τιμές των αγαθών (δήθεν προς έλεγχο του πληθωρισμού). Αλλά είναι φαύλος κύκλος, επειδή με την αύξηση των επιτοκίων αυξάνεται το κόστος δανεισμού και μειώνεται η ανάπτυξη την οποία χρηματοδοτούν τα δάνεια, δηλαδή μειώνεται η δημιουργία νέων λεφτών. Φυσικά, υπάρχει δυστυχώς πάντοτε η τελειωτική λύση της μείωσης της διαμέτρου της φούσκας, δηλαδή η λύση του αποπληθυσμού που επιτυγχάνεται με τους γενετικού τύπου πειραματικούς εμβολιασμούς, τους πολέμους, την πείνα, τον έλεγχο του καιρού (του κλίματος), κλπ.

Μέχρι όμως την τελική λύση:

1. Δεν μπορούν να δοθούν νέα δάνεια προς ανάπτυξη, (την οποία να χρηματοδοτεί ο δανεισμός – αν δοθούν υπάρχει κίνδυνος να σκάσει η φούσκα)
2. Δεν κυκλοφορεί νέο χρήμα (μια και το χρήμα είναι το χρέος)
3. Αυξάνεται η ζήτηση χρήματος που το χρειάζεται ο κόσμος για να μπορεί να αγοράζει τα αγαθά που του είναι συνεχώς αναγκαία για τη διαβίωσή του,
4. Αυξάνονται πληθωριστικά οι τιμές των αγαθών (λόγω της πρωτογενούς σχέσεως χρήματος και αγαθών)
5. Δεν έχει αξία το χρήμα για να εργάζεται ο άνθρωπος, δηλαδή υπάρχει ανεργία, όσες δουλειές κι αν υπάρχουν, όσο καλά κι αν πληρώνουν.

Από ένα σημεία και μετά , οι άνθρωποι αρχίζουν να εγκαταλείπουν το Σύστημα για να δει ο καθένας τι μπορεί να φάει από τη γη του, αν έχει, οδηγώντας το Σύστημα σε κατάρρευση (γι’ αυτό και συμβουλεύει ο Άγιος Παΐσιος να έχουμε ένα κομματάκι γης, ένα ζώο για γάλα, λίγες κοτούλες για αυγά, κλπ.),. Αυτό ακριβώς επιχειρεί να επιφέρει κατά της Δύσης η Ρωσία με τη βοήθεια της Κίνας, κάτι που οδηγεί ήδη σε μεγάλο πόλεμο.

Επειδή όμως εμείς οι ταλαίπωροι άνθρωποι, στην πτώση μας από τον Παράδεισο ζούμε βασικά το είδωλο μας στον καθρέφτη, νομίζοντας πως το ψεύτικο είδωλο είναι το ορθό, αδυνατούμε λόγω της αθεΐας μας (λόγω της έλλειψης Τρίτης υπερβαίνουσας οπτικής γωνίας) να δούμε από πιο ψηλά, τόσο τους εαυτούς μας, όσο και το είδωλό μας για να διακρίνουμε και να καταλάβουμε ότι το οικονομικό «παράδοξο» του Keynes, το οποίο σε καταστάσεις υπερδανεισμού (που οδηγούν σε πολεμική εκτόνωση) καταστρατηγεί τον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης στις Αγορές Χρήματος και Εργασίας, δεν είναι καθόλου παράδοξο, αλλά φυσική συνέπεια της νοητικής αιχμαλωσίας μας στον κλειστό κύκλο, κάτι που ισοδυναμεί με πνευματική τύφλωση. Βέβαια, το μόνο αληθινά παράδοξο είναι η δική μας νοητική ανικανότητα, η δική μας τύφλα, που για να καλύψει τη γύμνια της μιλά για «ορθολογισμό», «πολιτική ορθότητα», κλπ., χωρίς όμως να έχει υπερβαίνουσα ύπαρξη κοσμολογικής αναφοράς (δηλαδή Θεό, ή Φως όρασης) για να μπορούν να ισχύουν οι πιο πάνω όροι. Επειδή πώς μπορεί να μιλά κάποιος για ορθολογισμό, όταν δεν έχει τον Λόγο (τον Θεό), δηλαδή την Τρίτη, πιο ψηλή οπτική γωνία, από την οποία να μπορεί να διακρίνει το ορθό από το λάθος;

Γι’ αυτό και η αθεΐα είναι μια πολύ επικίνδυνη υπαρξιακή κατάσταση, που αν επικρατήσει σε μια κοινωνία, τότε την οδηγεί νομοτελειακά στην καταστροφή. Επειδή εξισώσει το χρέος με το χρήμα, την πίστωση με την χρέωση, το αρσενικό με το θηλυκό (βλ. ανδρική εγκυμοσύνη, επιλογή φύλου, γάμοι ιδίας πολικότητας που σταματούν τις γεννήσεις), τον θύτη με το θύμα (βλ. «λύση» ΔΔΟ στο Κυπριακό, όπου η παράδοση βαφτίζεται «λύση»), κοκ., προκαλώντας κατά παντού υπαρξιακή χρεοκοπία, χρηματική, ηθική, πολιτειακή, εθνική, υγειονομική, ενεργειακή, περιβαλλοντική, διατροφική, κλπ., κοκ.

Αυτό το παράδοξο που καταστρατηγεί τον φυσικό νόμο της ζήτησης και της προσφοράς στις Αγορές Χρήματος και Εργασίας (γνωστό ως παράδοξο του Keynes – πατέρα της Μακροοικονομίας) δεν τολμά να το αγγίξει κανείς, πόσο μάλλον να το εξηγήσει ο οποιοσδήποτε άθεος συστημικός οικονομολόγος της γραμμής. Αδυνατεί, επειδή αφορά αυτό που είναι στ’ αληθινά ο άνθρωπος σε σχέση μ’ αυτό που κατάντησε να είναι στην πτώση, κι επειδή ο άνθρωπος δεν γνωρίζει τον εαυτό του, ούτε έχει πίστη στον Χριστό, αφήνει τους χειριστές του Εωσφορικού οικονομικού Συστήματος να τον χειραγωγούν, θεωρώντας σαν αλήθεια την εικονική πραγματικότητα μέσα στην οποία τον κλείνουν (τον καθρέφτη, ή το Σπήλαιο του Πλάτωνα). Είναι θεολογικό θέμα που αφορά την σχέση του ανθρώπου με τον Θεό, κι ο άνθρωπος αδυνατεί να δει την Ενότητα της ύπαρξης, δηλαδή πως όλες οι διαφορετικές ακτίνες είναι όλες τους ακτίνες του Ενός ήλιου. Δηλαδή αδυνατεί να δει π.χ., πως η Θεολογία και η Οικονομία, ενώ είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, εντούτοις είναι δύο πράγματα του ΕΝΟΣ, χάνοντας έτσι τον Θεό που είναι το ΕΝΑ και παραπαίοντας μέχρι την καταστροφή. Λόγω έλλειψης ολιστικής θέασης, φτιάχνει το ένα και χαλά το άλλο μέχρι την καταστροφή.

Ο Πλάτωνας αποκαλεί τέτοιους ανθρώπους «αγεωμέτρητους», δηλαδή «ασχημάτιστους» (χλιαρούς, χωρίς βάση), μη θέλοντας να έχει την παραμικρή σχέση και επαφή μαζί τους, λόγω του ότι αδυνατούν να διανοούνται και να διαλέγονται για τα αχώριστα ως να είναι χωρισμένα σε μια «αδιαίρετη διαίρεση», ή «διαιρεμένη ένωση». Εννοεί τους άθεους, δηλαδή όσους δεν μπορούν να δεχτούν ότι ο άνθρωπος Ιησούς είναι ο ενσαρκωμένος Υιός και Λόγος του Θεού, ο ίδιος ο Θεός στον άνθρωπο στον ανθρώπινο παρατηρητή.

Όλοι αυτοί οι άθεοι περισπούδαστοι οικονομολόγοι της «πολιτικής ορθότητας», πολλοί εκ των οποίων είναι απόφοιτοι των καλυτέρων Πανεπιστημίων του Συστήματος που διδάσκει και εμπεδώνει την αντιστροφή της φυσικής τάξεως, κλείνονται μέσα στο κουτί του Συστήματος, χωρίς ποτέ να τολμούν να υψώσουν το βλέμμα τους προς τα επάνω, προς την Αλήθεια, για να μπορέσουν να εξηγήσουν πώς είναι δυνατόν να είναι συνεχώς χρεοκοπημένη η ανθρωπότητα μέσα στην μιζέρια και την πείνα, εν μέσω παραδείσου αφθονίας και υπερεπάρκειας παντός αγαθού, δηλαδή ενώ ισχύει η Αρχή της Διατήρησης της Ενέργειας και ο πλανήτης είναι γεμάτος από τόσους πολλούς φυσικούς πόρους, που μπορούν να συντηρήσουν ακόμα δέκα γαίες σαν την γη μας. Ούτε μπορούν να εξηγήσουν γιατί ενώ αποδεικνύεται επιστημονικά η Αφθαρσία της Ύλης, υπάρχει το γήρας και ο θάνατος. Ούτε υποψία βέβαια ότι μπορεί εμείς οι ίδιοι (και εκείνοι) να κάνουμε λάθος, ζώντας το είδωλό μας στον καθρέφτη. Παραπαίουν λοιπόν μέσα στην αλαζονεία της αθεΐας τους και φυσικά καταντούν να αποδίδουν την χρεοκοπία στην πολιτική κατάχρηση, την κακοδιαχείριση, την διαφθορά, κλπ., όταν, ναι μεν αυτά υπάρχουν, αλλά η πανταχόθεν χρεοκοπία είναι καθαρά και ξάστερα υπαρξιακή χρεοκοπία, δηλαδή αθεΐα, λόγω της παραφύση αντιστροφής της φυσικής Τριαδικής οικονομίας του Θεού που θέλει το δάνειο να είναι το κυκλοφορούν χρήμα (δυαδική ισοπεδωμένη οικονομία).

Ενώ αν στην άθεη νοητική κοσμοθεώρηση των χειριστών του Συστήματος (των Τραπεζιτών-οικονομολόγων) υπήρχε συνεχής προς τα πάνω κίνηση (όπως είναι το εκ Δημιουργίας φυσικό μας), τότε θα υπήρχε και όντως συνεχής αειφόρα προς τα πάνω ανάπτυξη (εξέλιξη) του ανθρωπίνου όντος (και όχι η φυσικώς αδύνατη «συνεχής» επίπεδα αδιέξοδη κυκλική ανάπτυξη, δηλαδή το φούσκωμα που προκαλούν τα αεριτζίδικα λεφτά), καθώς επίσης και αληθινή συνεχής ζήτηση και προσφορά δωρεάν (δια χάριτος) κυρίαρχων χρημάτων (όχι δανεικών από αέρα προς υποδούλωση στον δανειστή). Η οικονομία του Θεού είναι οικονομία ανοικτού τύπου με άπειρη ανάπτυξη προς τα πάνω (Τριαδική Οικονομία) και όχι επίπεδος αδιέξοδος (φαύλος) κύκλος (δυαδική οικονομία). Αν πάλι στην άθεη νοητική κοσμοθεώρηση των χειριστών του Συστήματος υπήρχε προς τα πάνω κίνηση, τότε θα υπήρχε επίσης και συνεχής ζήτηση παραγωγής έργου, δηλαδή εργασίας προς συνειδησιακή εξέλιξη, αντί δουλείας (δουλειάς). Επειδή με την κατά φυσικό τρόπο συνεχώς και αδιαλείπτως χρηματοδοτούμενη εργασία (παραγωγή χρήσιμου έργου) είναι που εξελίσσεται αληθινά ο άνθρωπος (δηλαδή συνειδησιακά), παύοντας να πηγαίνει όπως τώρα, από αδιέξοδο κύκλο σε αδιέξοδο, από κραχ σε κραχ και από πόλεμο σε πόλεμο, μέχρι βέβαια τον φοβερό Αρμαγεδδώνα, που θα είναι και ο τελευταίος πόλεμος.

Παρεμπιπτόντως, αυτή η παραφύση ανωμαλία που παρατηρείται στον χρηματοοικονομικό τομέα, παρατηρείται επίσης η ίδια και απαράλλακτη στην βάση της ύπαρξής μας στην πτώση, στον κόσμο των Κβάντων. Πρόκειται για πτώση από τον Νόμο της Αγάπης, στην κατάρα του νόμου της ηδονής και της οδύνης, (του νόμιμου ή του παράνομου αναλόγως του πώς μας γουστάρει, ανεξάρτητα από την Δικαιοσύνη του Θεού). Λόγω της ανωμαλίας της παράβασης της Εντολής της Αγάπης, ΔΕΝ ισχύουν οι ίδιοι νόμοι στην μικροσυνάφεια της ύπαρξης μας (στον κόσμο των Κβάντων – τον Ουρανό), όπως στην μακροσυνάφεια (τον κόσμο μας της μάζας και της αδράνειας – τη Γη). Όσο κι αν ψάχνουν οι Επιστήμονες, ποτέ δεν θα μπορέσουν να εξηγήσουν το γιατί συμβαίνει αυτό (γιατί δεν ισχύουν παντού οι ίδιοι νόμοι εντός του ενός και του ιδίου κόσμου), παρά μόνο όταν αναγκαστούν να κοιτάξουν προς τα πάνω, δηλαδή προς τον ενσαρκωμένο Θεό, κάτι που μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο μέσω της Χριστιανικής Ορθοδοξίας. Επειδή είναι άνθρωποι οι ίδιοι και καμιά άλλη πίστη δεν μιλά για ανθρώπινα ενσαρκωμένο Θεό, δηλαδή για υιό ανθρώπου. Ο λόγος που δεν ισχύουν οι ίδιοι νόμοι παντού δεν είναι επειδή υπάρχουν δήθεν δύο κόσμοι. Κάθε άλλο, με δεδομένο μάλιστα ότι τα πάντα ανάγονται στην Μονάδα, δηλαδή τα πάντα είναι ΕΝΑ. Ο λόγος έγκειται στην παραφύση ανωμαλία της αντιστροφής της ύπαρξής μας. Στο ότι ζούμε το είδωλο μας στον καθρέφτη, σαν να βρισκόμαστε μέσα στο Σπήλαιο του Πλάτωνα.

Θα αναγκαστούν λοιπόν οι Επιστήμονες και οι σκοτεινά πεφωτισμένοι Τραπεζίτες, και μαζί μ’ αυτούς πολύς απλός κόσμος να κοιτάξουν προς τα πάνω, προς τον Θεό-Λόγο (τον Χριστό), λόγω της ανείπωτης πολεμικής συμφοράς και της πείνας, που παρόμοια της δεν έγινε ποτέ ξανά στον κόσμο και που έρχεται σύντομα να μας βρει, από το κεφάλι μας και μόνο. Μετά την φοβερή καταστροφή θα κηρυχθεί παντού στην οικουμένη το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης (το Ευαγγέλιο της Ανάστασης), φέρνοντας μέσω της αγάπης στις καρδιές των ανθρώπων την συνειδησιακή διεύρυνση (την αφύπνιση) που χρειάζεται για να γίνουν πιο ελεύθεροι με κυρίαρχο χρήμα, μέχρι την κατάργηση του θανάτου, η οποία είναι η πλήρης ελευθερία.

Σωτηρία & Προσωπική Άποψη

Τι να κάνουν, ταλαίπωροι άνθρωποι κι αυτοί (Τραπεζίτες, Επιστήμονες, απλός κόσμος..); Προσπαθούν να διοικήσουν τον κόσμο οικονομικά, να βάλουν μια τάξη. Άδικο έχουν; Όχι, ουδείς δύναται να τους κατακρίνει για την πρόθεσή τους αυτή. Ορθά για κάθε δαπάνη δημιουργούν καινούργια χρήματα από τον αέρα (εκ του μηδενός), αλλά αυτό πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο για να αντιλογίζουν στα βιβλία τους την είσπραξη από την δαπάνη, όχι για να τα δανείζουν έντοκα με σκοπό την δική τους παγκόσμια κυριαρχία. Όχι για να υποδουλώνουν τους άλλους, εργαζόμενοι για την δική τους δόξα αντί για την Δόξα του Θεού Πατέρα που τους φιλοξενεί σαν Ξενοδόχος πάνω στη γη Του και τους παρέχει απολύτως τα πάντα σαν να είναι απολύτως δικά τους. Όχι έτσι, αλλά για να επιτρέπουν στους συνανθρώπους τους να εκδίδουν μέσω τους το μονοπωλιακό εθνικό τους νόμισμα, το οποίο κατοχυρώνει την ελευθερία και την κυριαρχία του του Κράτους τους.

Στην αναστημένη ανθρώπινη οικονομία, δηλαδή στην νέα οικονομία που θα είναι ορθά (ίσια) στημένη από την παραφύση αντιστροφή κανένας Κυβερνήτης δεν διανοείται ποτέ να χρηματοδοτεί τις δαπάνες της κοινωνίας του (της Εκκλησίας) με το να δανείζεται λεφτά από ιδιώτες, ούτε τις χρηματοδοτεί από εξοντωτικούς φόρους κατά των πολιτών, ούτε με το να τυπώνει χρήμα. Επίσης, στην ένθεη αναστημένη κοινωνία των ελεύθερα κυρίαρχων ανθρώπων, τα Κρατικά Ομόλογα που εκδίδει το Υπουργείο Οικονομικών δεν αποτελούν μέρος της Δημοσιονομικής Πολιτικής. Ούτε το δημόσιο χρέος σε εθνικό νόμισμα είναι στην πραγματικότητα χρέος. Ούτε οι Τράπεζες δίνουν ποτέ δάνεια από τις καταθέσεις τους, ούτε μπορούν να δώσουν δάνεια από τις καταθέσεις τους. Στην αναστημένη κοινωνία των ελεύθερα κυρίαρχων ανθρώπων όπως μας δημιούργησε ο Θεός, (α) η Κεντρική Τράπεζα δεν αυξομειώνει τα επιτόκια για να ελέγχει την προσφορά και την ζήτηση χρήματος, δηλαδή την ποσότητα του χρήματος που κυκλοφορεί μέσα την οικονομία, (β) τα ελλείμματα του κρατικού τομέα είναι εισόδημα για τον ιδιωτικό τομέα, (γ) η Κυβέρνηση ελέγχει το επίπεδο ανεργίας, και σε επίπεδο χρηματορροών, (δ) το άθροισμα ιδιωτικού τομέα, κρατικού τομέα, και εξωτερικού τομέα ισούται με μηδέν, όπως μηδέ-ΕΝ είναι ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί οι άνθρωποι. Επειδή, το ΕΝΑ είναι ο αναστημένος Χριστός που ενεργεί μέσα από τον κάθε ελεύθερο και κυρίαρχο άνθρωπο, ο οποίος βλέπει τον εαυτό του στον πλησίον του και στον εχθρό του. Κι έτσι σώζεται ο άνθρωπος. Σώζεται όταν επιτρέψει, ή αναγκαστεί να επιτρέψει στον ίδιο τον Θεό (την Αγάπη) να έρθει να κατοικήσει μέσα του. Δηλαδή, όταν αρχίσει να βλέπει ορθά εκείνο που κοιτάζει. Είναι θέμα Φωτός.

Αν και προσωπικά διαφωνώ κάθετα με τον παγκόσμιο έλεγχο της ανθρωπότητας από Τραπεζίτες που παίζουν τον θεό αντί και στη θέση του Θεού (τοποθετούμενος υπέρ των απολύτως ανεξάρτητων και κυρίαρχων εθνικών Κρατών), εντούτοις όλα τα πολεμικά εμπλεκόμενα μέρη συμφωνούν στο ότι χρειάζεται παγκόσμιος έλεγχος, ενώ βέβαια εκείνο που αληθινά χρειάζεται δεν είναι βέβαια έλεγχος, αλλά Κοινή Ομολογία στον Χριστό. Όσο αφορά την Δημοκρατία, όλοι πλέον την εξασκούν αυθαίρετα μέσα από την τεχνολογική τεχνοκρατία τους (ψηφιακή δικτατορία), χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους την αληθινή θέληση των πολιτών (βλ. Εκλογές ΗΠΑ, Γαλλία, αλλά και Eurovision). Μόνο που οι αντίπαλοι των Αγγλοσαξόνων Τραπεζιτών δεν δέχονται να γίνει ο παγκόσμιος έλεγχος αυτό με την καταναγκαστική υποταγή τους, δηλαδή με την παράδοση σ’ αυτούς της εθνικής κυριαρχίας τους. Έτσι, αμφισβητούν έμπρακτα την κατάχρηση εξουσίας που παρέχει στους Δυτικούς σκοτεινά πεφωτισμένους Τραπεζίτες το γεγονός ότι τα πάντα στον κόσμο τιμολογούνται σε Δολάρια (λόγω του ότι το Δολάριο είναι το διεθνές αποθεματικό νόμισμα), αρχίζοντας να τιμολογούν αγαθά σε Ρούβλια που έχουν αντίκρισμα σε χρυσό, μέχρι που να βρεθεί (όπως ελπίζουν) κοινό παγκόσμιο νόμισμα, ή κρυπτονόμισμα. Φυσικά, ουδεμία αμφιβολία υπάρχει πως αν τελικά υπερισχύσουν οι αντίπαλοι της Δύσης, θα γίνουν κι αυτοί (Ρωσία, Κίνα) όπως οι πρώτοι (οι Δυτικοί Τραπεζίτες), επειδή κυριαρχεί παντού η αθεΐα (δηλαδή η απουσία υπερβαίνουσας κοσμολογικής ύπαρξης αναφοράς - Μπούσουλας), η οποία αθεΐα βρίσκεται στη βάση του αδιεξόδου διακυβέρνησης του πλανήτη που χωρίς Θεό, δεν ειρηνεύει ποτέ.

Εν πάση περιπτώσει, οι ηγέτες αντίπαλοι της Δύσης δεν θέλουν να παραδοθούν, επειδή η τραπεζική υποταγή και υπαρξιακή επανεκκίνηση Δυτικού τύπου συνεπάγεται επίσης υποταγή όσο αφορά στις εθνικές συνειδήσεις των λαών τους (εθνική υποταγή – απώλεια εθνικής κυριαρχίας), την πίστη τους (θρησκευτική υποταγή), τα ήθη και τα έθιμά τους (πολιτιστική υποταγή), την ψυχή τους (υποταγή του νου, δηλαδή της ψυχής μέσω της τεχνητής νοημοσύνης της νανοτεχνολογίας των γενετικού τύπου εμβολίων), κλπ., αλλά κυρίως συνεπάγεται την απώλεια του δικού τους πολιτικού ελέγχου επί των λαών τους (π.χ., Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας). Αυτή τη στιγμή, οι Αγγλοσάξονες Τραπεζίτες που δρουν υπό το όνομα του λαού των ΗΠΑ επιβάλλουν π.χ., αυθαίρετο εμπάργκο στο Ρωσικό πετρέλαιο (καταχρώμενοι ακόμα τη δύναμη που τους δίνει το Δολάριο ως διεθνές αποθεματικό νόμισμα) και απαιτούν την τήρηση του από χώρες όπως π.χ., η Ινδία, ωσάν και η Ινδία να είναι ιδιοκτησία τους, ωσάν να μην μπορεί να κρίνει και να αποφασίζει από μόνη της, και να μην δικαιούται να διεκπεραιώνει συναλλαγές στο νόμισμά της σαν κυρίαρχο Κράτος. Οι Αγγλοσάξονες σκοτεινά πεφωτισμένοι Τραπεζίτες έχουν αφηνιάσει νομίζοντας ότι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν, όπως π.χ., να διενεργούν αυθαίρετες πειραματικές ιατρικές πράξεις επί των ανθρώπων, να κουρεύουν εν μία νυκτί καταθέσεις πολιτών (βλ. Κύπρο 2013) και να κλέβουν απροκάλυπτα 300 δισεκατομμύρια Δολάρια που ανήκουν στη Ρωσία, με δικαιολογία δήθεν την εισβολή της στην Ουκρανία. Όπως βέβαια και το απίστευτο του να κλέβουν προσωπικά στοιχεία ενεργητικού που ανήκουν σε Ρώσους ιδιώτες (γιοτ, επαύλεις, κλπ.) για ενέργειες που αφορούν το Κράτος της Ρωσίας. Τα κάνουν όλα αυτά επειδή το θέμα είναι πνευματικό, δηλαδή επειδή θεωρούν ιεροσυλία την μη-υποταγή κάποιου στο σκοτεινό οικονομικό Σύστημά τους. Η δε Ενωμένη Ευρώπη που υποτάσσεται απερίσκεπτα στην άνομη αυτή σπείρα των σκοτεινά πεφωτισμένων Τραπεζιτών των ΗΠΑ εφαρμόζοντας εις βάρος των ιδίων των πολιτών της τα εμπάργκο και τις κυρώσεις, ζει ήδη την άσχημη μοίρα της ανοησίας της που θα φτάσει σε απίστευτα επίπεδα εξαθλίωσης των πολιτών της (με πείνα, χρεοκοπία, αρρώστιες, θανάτους, πολιτικές εξεγέρσεις και χάος), ενώ η Βρετανία που βγήκε γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο από την ΕΕ, μπορεί να ενεργεί ανεξάρτητα και αναλόγως των αναγκών των πολιτών της.

Ο ρόλος της Βρετανίας εκτός ΕΕ είναι αλληλένδετος με τον ρόλο της Κωνσταντινούπολης ως δεύτερης Μέκκας, ούτως ώστε με την σχεδιασμένη λαθραία μεταφορά Μουσουλμάνων, η Ευρώπη να αποτελέσει σύντομα μια Μουσουλμανική ήπειρο κατά της Ρωσίας, που τότε θα βρεθεί κατά παντού περικυκλωμένη από Μουσουλμάνους. Διαχρονικός ΣΤΟΧΟΣ είναι πάντοτε η Ρωσία, η οποία βέβαια δεν θα καθίσει να περιμένει την μοίρα που της ετοιμάζουν ειδικά όσο αφορά την Πόλη

Ο Παραλογισμός της «Πανδημίας»

Θα αποκαλύπτεται σιγά-σιγά πως το οικονομικό Σύστημα που εμπιστευόμαστε και δήθεν νοιάζεται για την υγεία μας (Τοπικοί Πολιτικοί, Ευρωπαίοι Αξιωματούχοι, Ιατροί, Δημοσιογράφοι, Εκκλησιαστικοί Ταγοί, κλπ.) δεν είναι αυτό που νομίζουμε, παρά και αποτελείται από ανθρώπους που, είτε από άγνοια του Λόγου του Θεού ή από σκέτη Εωσφορική κακία, είναι ικανοί να διαπράξουν ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, παρόμοια εκείνων του 2ου ΠΠ, συμπεριλαμβανομένων βέβαια εγκλημάτων κατά μικρών παιδιών και γερόντων. Με την αποκάλυψη της αλήθειας, δυστυχώς οι αυτοκτονίες των εξαπατημένων θα είναι καθημερινό φαινόμενο και χρειάζεται όντως μεγάλη ΠΙΣΤΗ για να μπορέσει ο άνθρωπος να ταπεινωθεί και να δει πόσο λάθος έκανε που εγκατέλειψε τον Θεό και να μετανοήσει.

Ο πόλεμος που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία είναι πνευματικός. Είναι πόλεμος του ανάποδου Αντίνοου (του παρά τον Λόγο Εωσφόρου – του Παράλογου, του Διαβόλου) με τον Υιό και Λόγο του Θεού (τον Ορθολογικό Νου), και παρά τον θάνατο, τον πόνο και την δυστυχία του ηρωικού λαού της Ουκρανίας, παρά την αδικία του πολέμου μέσα στο σπίτι του (όπως βέβαια και σε τόσα άλλα σπίτια στον πλανήτη), τουλάχιστον όσοι άνθρωποι μείνουν θα είναι άνθρωποι και όχι μετάνθρωποι (μείγμα μηχανής και ανθρώπου).

Αυτό δεν γίνεται ακόμα αντιληπτό τώρα, επειδή εμείς οι άνθρωποι ζούμε χωρίς φόβο Θεού και χωρίς μνήμη θανάτου, αδιαφορώντας για την σωτηρία της ψυχής μας και επενδύοντας μόνο σε ότι δεν διαταράσσει το νομικό πλαίσιο που μας διασφαλίζει τον παρόντα τρόπο ζωής μας (κατά παράβαση συνήθως της Δικαιοσύνης του Θεού), ο οποίος όμως τρόπος ζωής μας είναι αδιέξοδος, οδηγώντας μας από πόλεμο σε πόλεμο, μέχρι το τέλος. Επειδή υπάρχει τελείωση. Το σχέδιο του Θεού προχωρά ακάθεκτο παρά την αδυναμία κατανόησής μας. Το νέο κρασί ρέει ήδη και σύντομα θα υπάρξει μεγάλη παγκόσμια αφύπνιση, ιδίως μετά τις πρώτες μεγάλες καταστροφές. Από τη στιγμή που βρέθηκε άνθρωπος «ορθός τη δόξα» να σταθεί μπροστά στο Εωσφορικό οικονομικό σύστημα του Μαμμωνά όπως ο Δαυίδ μπροστά στον Γολιάθ (ασχέτως του αν αυτός είναι ή δεν είναι ο μεγαλύτερος παράνομος εγκληματίας του κόσμου – οι περισσότεροι Άγιοι της Πίστης μας ήταν τέτοιοι εγκληματίες), το Σύστημα δεν μπορεί παρά να ξεφουσκώσει και να χαθεί.

Ενώ λοιπόν οι Αγγλοσάξονες Τραπεζίτες δημιούργησαν την δήθεν «πανδημία» (που κατά πάσα πιθανότητα ήταν δική τους βιοτρομοκρατική χημική ή/και ηλεκτρονική επίθεση κατά συγκεκριμένων γονότυπων) και είχαν ήδη αρχίσει την πραγματοποίηση του θεμιτού στόχου τους της ελεγχόμενης κατάρρευσης του Συστήματος του Χρέους (ξεφούσκωμα) μέσω των εμβολιασμών, οι οποίοι εμβολιασμοί, όπως έχουμε αναφέρει, είχαν και έχουν σαν σκοπό τους την δραστική μείωση του πληθυσμού και την αντικατάσταση του παγκόσμιου ελέγχου που τους παρείχε το Δολάριο με τον παγκόσμιο έλεγχο μέσω QR Codes (ο κάθε άνθρωπος και ένα QR Code, υποχρεωτικά, χωρίς καμία εξαίρεση), τελικά τους πρόλαβε ο πόλεμος που τώρα απειλεί το Σύστημα με άτακτη κατάρρευση.

Γι’ αυτό και τρέχουν τώρα σαν τρελοί να άρουν τα μέτρα άρον-άρον εν μέσω αύξησης αυτών που τα αποκαλούν «κρούσματα» (που στην πραγματικότητα είναι θετικά τεστ, που κανένας δεν ξέρει τι ανιχνεύουν), κρατώντας όμως τον κόσμο πάντοτε φιμωμένο με τις μάσκες, μέχρι να διενεργήσουν μια νέα βιοτρομοκρατική επίθεση, η οποία δεν θα είναι πια εποχική για να έχει έστω μια καλοκαιρινή ανάπαυλα ηρεμίας ο κόσμος (βλ. π.χ., ευλογιά των πιθήκων). Δεν ανοίγουν βέβαια τα πάντα επειδή ο «ιός της Κορώνας» έγινε δήθεν ενδημικός, ή επειδή τα εμβόλια έχτισαν δήθεν τείχος ανοσίας, αλλά επειδή ο πόλεμος ανέστειλε προσωρινά την ομαλή μετάβαση από τον παγκόσμιο έλεγχο μέσω του Δολαρίου στον παγκόσμιο έλεγχο μέσω του κωδικού QR και τώρα χρειάζεται επειγόντως επιστροφή στην ανάπτυξη, για όσο πάει βέβαια λόγω του ήδη υπάρχοντος υπερδανεισμού.

Όσο δε απειλείται από τον Πούτιν και την Κίνα επέκταση του πολέμου της Ουκρανίας σε Σκανδιναβία, Γεωργία, Συρία, Ιράν, Παλαιστίνη / Ιερουσαλήμ, Αιγαίο / Κωνσταντινούπολη, Κύπρο, Κόσσοβο, Ταϊβάν, κλπ., τόσο περισσότερο θα απειλείται με πλήρη κατάρρευση το οικονομικό Σύστημα του παγκόσμιου ελέγχου, και τόσο θα αντιδρά σπασμωδικά και επικίνδυνα, με αποκορύφωμα ίσως την βιοτρομοκρατική επίθεση κατά της ανθρωπότητας με τον αιμορραγικό «ιό», γνωστό σαν «Marburg», ο οποίος έχει θνησιμότητα της τάξης του 90%. Αυτός κι αν θα μειώσει εξαιρετικά δραστικά την διάμετρο της φούσκας του υπερδανεισμού για ένα «αειφόρα» διαχειρίσιμο πληθυσμό..

Ας προστατεύσει λοιπόν ο καθένας τον εαυτό του, τόσο κατά του Εωσφορικού παραλογισμού, όσο και κατά φυσικό τρόπο, αρχίζοντας από την άρνηση λήψης, έστω περαιτέρω δόσεων ενέσιμων σκευασμάτων γενετικού τύπου. Είναι κρίμα να συνεχίζει να πιστεύει κανείς το σκοτεινό Σύστημα του ψεύδους και της απάτης και να επενδύει σ’ αυτό την υγεία του, όταν το Σύστημα είναι έτοιμο να καταρρεύσει από στιγμή σε στιγμή, βγάζοντας απλώς τους τελευταίους εκφοβιστικούς βρυχηθμούς του. Ο γενετικού τύπου εμβολιασμός δεν είναι απλός εμβολιασμός κατά «ιού», αλλά εμβολιασμός στο σκοτεινά πεφωτισμένο Σύστημα, εγκατάλειψη του Φωτός (του Θεού) και παράδοση στο σκότος. Δεν πειράζει η ζημιά που ήδη έγινε στο σώμα, αυτή διορθώνεται. Σημαντικό είναι η σωτηρία της ψυχής που προϋποθέτει Φως. Λίγη πίστη και υπομονή χρειάζεται, επειδή, πρέπει να γίνει κατανοητό για όσους θέλουν να σωθούν ότι έχουμε να κάνουμε με εχθρούς του Κυρίου μας που δεν θέλουν το καλό μας και που σύντομα θα τους διασκορπίσει ο Κύριος. Θα χαθεί όποιος δεν το βλέπει ακόμα, έχοντας εθιστεί στην αποβλάκωση που τον θέλει να αποδέχεται πεισματικά σαν φυσιολογικό τον Εωσφορικό παραλογισμό. Θα χαθεί άσχημα όσο καλός κι αν είναι ένας άνθρωπος που δεν ακούει την φωνή της λογικής μέσα του, δηλαδή που δεν πάλλεται στον Λόγο του Θεού (τον Χριστό) για να την ακούσει μέσα του. Ένας άνθρωπος που δεν ταπεινώνεται για να μετανοήσει. Και είναι κρίμα…


Οι «Εξωγήινοι» και η Αρχέγονη Ιερή Γνώση – ο Αντίχριστος

Επαναλαμβάνουμε πως, όσο απλοί άνθρωποι εξάπτονται καθημερινά και τσακώνονται άδικα αναμεταξύ τους για το ποιος έχει τον νόμο ή/και το δίκαιο με το μέρος του, ή ποιος βρίσκεται στην σωστή μεριά της ιστορίας και ποιος στην λανθασμένη, ο αληθινός λόγος του πολέμου παραμένει η «ανάγκη» διατήρησης του παγκόσμιου πολιτικού ελέγχου των διεθνών Τραπεζιτών της Δύσης μέσω του οικονομικού συστήματος τους του χρέους, κάτι που προϋποθέτει την πολεμική υφαρπαγή των φυσικών πόρων της Ρωσίας (εφόσον η Ρωσία αρνείται να υποταχθεί), οι οποίοι πόροι θα εξισορροπήσουν για κάποιο ακόμα χρονικό διάστημα τον Δυτικό ισολογισμό, μέχρι να γίνει (όπως έχουμε αναφέρει και αν το επιτρέψει ο πόλεμος) το υπαρξιακό RESET με πολύ λιγότερο πληθυσμό (μερικοί μιλούν για μισό εκατομμύριο κόσμο πάνω στη Γη, δηλαδή μείωση μέχρι και 93%).

Στους πόρους αυτούς περιλαμβάνονται επίσης και μελλοντικοί πόροι, όπως π.χ., η Αρκτική (στον Βόρειο Πόλο), που σιγά-σιγά ξεσκεπάζεται από τους πάγους. Μεγάλο μέρος της τεράστιας ακτογραμμής της Αρκτικής ελέγχεται από τη Ρωσία, και πέρα από το τεράστιο οικονομικό όφελος που αυτό συνεπάγεται υπέρ της Ρωσίας (π.χ., ο πλους 15 ημερών θα γίνεται σε 5 μέρες μειώνοντας τα κόστη μεταφοράς στο εν τρίτον), η Αρκτική «συνδέεται» με την Ανταρκτική (στον Νότιο Πόλο) ως ο αντίθετος πόλος της (θεωρία «Hollow Earth» και άλλα ανεξήγητα προς το παρόν πράγματα), στην οποία Ανταρκτική φαίνεται να κρύβεται η Αρχέγονη Ιερή Γνώση της ανθρωπότητας (το κληροδότημα των αληθινών ανθρώπων – αυτό που ο Χίτλερ ονόμαζε «Ahnenerbe»), την οποία εμείς εσφαλμένα αποκαλούμε «εξωγήινη», θέλοντας να πούμε «εξωπραγματική», ακριβώς επειδή βρίσκεται εκτός της πραγματικότητάς μας. «Εσφαλμένα», επειδή, «εξωγήινος» δεν είναι κατ’ ανάγκη κάποιος που γεννήθηκε ΕΞΩ από τη γη, αλλά πρωτίστως κάποιος Άγιος Μύστης (άνθρωπος του Φωτός) που γεννήθηκε ΜΕΣΑ (ή πάνω) στη γη, ενώ ήταν πάντα ΕΞΩ από αυτήν (εκτός της γήινης πραγματικότητας και εντός της Αληθείας), με την έννοια του ότι ήταν άλλης ουσίας, ενώ συμμετείχε πλήρως στις ενέργειες της ενδογήινης πραγματικότητας (κάτι που θα χρησιμοποιηθεί απατηλά για την παρουσίαση του Αντίχριστου – βλ. παρακάτω).

Η ανεπιτυχής απεγνωσμένη προσπάθεια κλοπής της Αρχέγονης Ιερής Γνώσης από τους άθεους Δυτικούς Επιστήμονες (που είναι οι συνεχιστές των Ναζί σε χώρες θύματα όπως η Γερμανία και η Ουκρανία – έχουμε ζήσει τα παπαγαλάκια τους που παρίσταναν τους επιστήμονες τον καιρό της «πανδημίας») αποδεικνύεται από τα κακέκτυπα τεχνολογικά ιπτάμενα αποτελέσματα των κλοπών τους της Αρχέγονης Ιερής Γνώσης (Σαμιακοί Κώδικες, Einstein, Da Vinci, κλπ.), τα οποία θα πέφτουν σαν κουτιά από τον ουρανό σαν έρθει η ώρα της δοκιμασίας. Επειδή είναι το αποτέλεσμα ιεροσυλίας, η οποία λόγω ακριβώς της αποτυχίας τους να οικειοποιηθούν την Ιερή Γνώση, θα κορυφωθεί με την απάτη της δήθεν «εξωγήινης» έλευσης του υποτιθέμενου Μεσσία των Εβραίων, ο οποίος βέβαια θα είναι ο Αντίχριστος.

Ο κόσμος θα πιστέψει ότι ο υιός του ανθρώπου (ο αληθινός άνθρωπος, όπως τον δημιούργησε ο Θεός πριν την πτώση) είναι ένας «εξωγήινος», αντί ο ίδιος ο Θεός που ήρθε και ενανθρωπίστηκε σ’ αυτή εδώ τη Γη (γεννηθείς μέσω της Μαριάμ) και θα χάσουν τις ψυχές τους λατρεύοντας βασικά τους εξωγήινους για θεούς (θα θεοποιήσουν την απωσθείσα φύση του γένους μας). Άλλοι πάλι, θα πιστέψουν ότι είναι η δεύτερη παρουσία του Μεσσία, ξεχνώντας ότι μόνο μια φορά ενσαρκώθηκε ο Χριστός και ότι η δεύτερη παρουσία Του θα είναι παρουσία φωτός εντός των καρδιών των ανθρώπων που θα χριστοποιούνται, και όχι κάθοδος ανθρώπου εκτός της γήινης πραγματικότητας (εξωγήινου). Γι’ αυτό και είναι απολύτως αναγκαίο να έχει ο άνθρωπος τον Χριστό ως υπερβαίνουσα κοσμολογική ύπαρξη συγκριτικής αναφοράς. Διαφορετικά θα παρασυρθεί από τους δαίμονες και θα χάσει την ψυχή του, δεχόμενος τον Αντίχριστο σαν τον Χριστό.

Οι Δυτικοί Τραπεζίτες έχουν τυφλωθεί τόσο πολύ από την αλαζονεία τους που πίστεψαν ότι η υφαρπαγή του προνομίου του Δολαρίου ως διεθνούς αποθεματικού νομίσματος, και η μονομερής και έκνομη αποσύνδεσή του από τον χρυσό αποτελεί «πυρηνικό» οικονομικό όπλο που θα υπέτασσε τους πάντες. Τυφλώθηκαν δε σε τέτοιο σημείο που «παραμέλησαν» τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς τους υπέρ της Ρωσίας και της Κίνας (ήταν περισσότερο απασχολημένοι στην χρηματοδότηση της κλεμμένης Αρχέγονης Ιερής Γνώσης προς ανάπτυξη της τεχνολογίας του «runway society»), κάτι που, όπως έχουμε μόλις αναφέρει, θα αποδειχτεί σύντομα επί του εδάφους με την γενίκευση του πολέμου, αντίθετα με την Δυτική Χολιγουντιανή προπαγάνδα που παρουσιάζει μια ψεύτικη στρατιωτική υπεροχή της Δύσης.

Τιμολόγηση σε Ρούβλι & Συνειδησιακή Διεύρυνση (Αφύπνιση)

Ήδη έχουν αποδειχτεί φρούδες οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένου του δήθεν υπερόπλου του «SWIFT». Η Ρωσία παραμένει αλώβητη οικονομικά, και εκείνος που αποκόπτεται από αυτήν είναι η Ευρώπη, όχι το αντίθετο, μια και η Ρωσία αυξάνει συνεχώς τις εμπορικές συναλλαγές της με την Ασία και άλλες χώρες, και η αξία του νομίσματός της ανεβαίνει σταθερά, ενώ η Ευρώπη βουλιάζει.

Οι Δυτικοί Τραπεζίτες υπολόγισαν λάθος ότι, το πρώην μέλος του Κλαμπ τους, ο Πούτιν, δεν θα αποτολμούσε ποτέ να τους επιτεθεί (δεν έμαθαν από τον Χίτλερ που ήταν κι αυτός του ιδίου Κλαμπ), πιστεύοντας ότι απλώς θα αμυνόταν για την τιμή των όπλων μπροστά στις Δυτικές επιθέσεις μέχρι να καταρρεύσει. Από τη στιγμή όμως που ξέσπασε ο πόλεμος, ο οποίος δεν μπορεί παρά να επεκταθεί, η κατάρρευση του όλου Δυτικού οικονομικού Συστήματος λόγω υπερδανεισμού είναι απολύτως βεβαία. Το Δυτικό οικονομικό σύστημα έφτασε σε αδιέξοδο λόγω της Εωσφορικής αφροσύνης των Τραπεζιτών του και δεν μπορεί να κάνει πίσω. Το ίδιο όμως πίσω δεν μπορούν να κάνουν η Ρωσία και η Κίνα, οδηγώντας τον πλανήτη στην καταστροφή. Δεν θα υπάρχει Σύστημα, και η μόνη σωτηρία θα είναι τα χωράφια, μια και τα χρήματα με τις μετοχές δεν τρώγονται..

Η τιμολόγηση αγαθών σε Ρούβλι είναι η οικονομική απάντηση της Ρωσίας στην Δυτική απαίτηση εθνικής υποταγής της, αποτελώντας ένα κοσμοϊστορικό γεγονός παγκοσμίων διαστάσεων, επειδή, όπως έχουμε αναφέρει, μειώνει την ζήτηση σε Δολάρια και αυξάνει τη ζήτηση σε Ρούβλι και άλλα περιφερειακά νομίσματα (Ινδικό, Κινεζικό, κλπ.), απειλώντας με κατάρρευση την οικονομική παντοδυναμία της Δύσης και θέτοντας σε κίνδυνο τον παγκόσμιο πολιτικό έλεγχο της (την Νέα Παγκόσμια Τάξη). Από τη στιγμή που η Ρωσία διαθέτει την στρατιωτική δύναμη, η οικονομική αυτή απάντηση ήταν αναμενόμενη, μια και δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν η Ρωσία να δέχεται επίθεση (στρατιωτική μέσω Ουκρανίας και οικονομική με τις κυρώσεις) και την ίδια στιγμή να ενδυναμώνει τον εχθρό της, δημιουργώντας ή ίδια ζήτηση σε Δολάρια, κάτι που ευκολύνει τους Δυτικούς Τραπεζίτες στην διεθνή εφαρμογή των κυρώσεων εναντίον της.

Το κοσμοϊστορικό αυτό απελευθερωτικό γεγονός εκ μέρους της Ρωσίας συνοδεύεται επίσης κι από μια γενικότερη συνειδησιακή αφύπνιση (το αναφέρουμε πιο πάνω στην Ενότητα «Σωτηρία»), ένα νέο κρασί που ρέει ήδη στους νέους ασκούς (στα νέα μυαλά), φέρνοντας μια εντελώς καινούργια αντίληψη στην ανθρωπότητα σε θέματα όπως, η θανατηφόρα τεχνοδομή του συστήματος του χρέους, οι πειραματικοί εμβολιασμοί γενετικού τύπου, η επικίνδυνη εικονική πραγματικότητα που δημιουργούν τα αγορασμένα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης (προπαγάνδα), η επίσημα προβαλλόμενη εκδοχή του Ολοκαυτώματος, ο Ναζισμός σε σχέση με τον Σιωνισμό (Σημιτισμό), η ελεγχόμενη κατεδάφιση των Τρίδυμων Πύργων στην Νέα Υόρκη (όχι μόνο Δίδυμων), η υποτιθέμενη σύλληψη του Μπιν Λάντεν, κλπ., κοκ.

Οι παλιοί ασκοί (τα παλιά μυαλά) θα σκάσουν και δεν θα υπάρχουν πια (δεν θα χωρούν το νέο κρασί), μια και δεν τίθεται θέμα να νικηθεί η Αγία Τριάδα, η οποία και θα λάμψει μέσω της Ορθοδοξίας με την πολεμική καταστροφή και των δύο εμπλεκομένων μερών. Η Ρωσία δεν θα κερδίσει, αλλά την ίδια στιγμή, μεγάλος χαμένος του πολέμου θα είναι οι Αγγλοσάξονες Δυτικοί Τραπεζίτες. Γι’ αυτούς, η ΝΠΤ είναι «πνευματικό» θέμα που άπτεται της δικαίωσης της πτώσης του Σατάν από τον Παράδεισο, της δικαίωσης του Ιούδα, και της προσπάθειας ακύρωσης της Ανάστασης του Χριστού. Σαν όμως αντιληφθούν ότι χάνουν τελειωτικά το παιγνίδι, οι Αγγλοσάξονες Τραπεζίτες δεν θα διστάσουν να τινάξουν πρώτοι αυτοί τα πάντα σε ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα, κάτι στο οποίο θα αντιδράσει η Ρωσία, η οποία απειλεί κι αυτή με χρήση πυρηνικών σαν απάντηση στις πυρηνικές απειλές των Δυτικών. Θα τους δώσει λέει μέθη ο Θεός και θα τρελαθούν…

Φυσικά, ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν οι Αγγλοσάξονες Τραπεζίτες παραδέχονταν απλά ότι το απάνθρωπο και αντίχριστο σύστημα τους του έντοκου αεριτζίδικου χρεωστικού χρήματος (ο Μαμμωνάς, ο Μινώταυρος) απέτυχε οικτρά, αλλά τέτοια μετάνοια είναι αδύνατη από άθεους. Οι Δυτικοί Τραπεζίτες προτιμούν να αιματοκυλίσουν για ακόμα μια φορά τον πλανήτη παρά να χάσουν τον παγκόσμιο πολιτικό έλεγχό τους προς επίτευξη του πνευματικού στόχου τους, και βιάζονται φοβερά. Η Ρωσία χρειάζεται να εξαγάγει τον πόλεμο από την Ουκρανία (για να μην φθείρεται άλλο στην αυλή της), και όλοι κάνουν προβλέψεις για το πού θα επιτεθεί μετά, αν θα είναι στην Σκανδιναβία, την Πολωνία, τις Βαλτικές χώρες, στη Συρία, κλπ. Γεγονός όμως παραμένει πως η Ρωσία δεν μπορεί να εξάγει πουθενά τον πόλεμο παρά και μόνο αποκλειστικά στην Τουρκία, όπου προβλέπεται να λάβει χώρα η τελική επική στρατιωτική μάχη. Επειδή είναι καταδικασμένη κάθε προσπάθεια της Ρωσίας σε άλλα μέτωπα όσο παραμένει συμπαγής ο ογκόλιθος Τουρκία, ο οποίος μάλιστα ελέγχει και τα Στενά του Βοσπόρου. Μπορούμε μάλιστα να υπολογίσουμε με σχετική ασφάλεια ότι η πολεμική αυτή εξαγωγή θα γίνει σύντομα. Δεν μπορεί να καθυστερήσει πολύ με δεδομένο ότι, ούτε το Δυτικό οικονομικό σύστημα μπορεί να αντέξει περισσότερο, ούτε η Ρωσία μπορεί να επιτρέψει την περαιτέρω ενδυνάμωση του ΝΑΤΟ που την περικυκλώνει, ούτε βέβαια και μπορεί η Ρωσία να ανεχτεί τις ενέργειες της Δύσης που οδηγούν στην ενεργειακή απεξάρτησή της Ευρώπης από αυτήν (π.χ., East Med). Φυσικά, όσο πιο σύντομα γίνει τόσο περισσότερο θα γλιτώσει η ανθρωπότητα από τον βδέλυγμα του εμβολιαστικού μετανθρωπισμού και την όποια βλάβη προκαλούν τα πειραματικά γενετικού τύπου σκευάσματα στο ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων.

Εν κατακλείδι, γεγονός παραμένει ότι, με τις πολεμικές ενέργειες της Ρωσίας, η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει αποτύχει παταγωδώς, μαζί με το εμβολιαστικό πρόγραμμά της, το οποίο ως γενετικού τύπου αφορά περισσότερο ενοφθαλμισμό (inoculation), παρά εμβολιασμό κατά του οποιουδήποτε ιού. Οι λαοί της γης αφυπνίζονται (περνούμε σε ανώτερα συνειδησιακά επίπεδα), και όσο αφορά το δίλημμα του νόμου ή/και του δικαίου επί του οποίου διχάζεται ο κόσμος, αυτό θα καταρρεύσει με τραγικές συνέπειες ειδικά για εμάς τους Έλληνες σαν οι Δυτικοί Τραπεζίτες επιτρέψουν σύντομα στην Τουρκία να ολοκληρώσει την Γαλάζια Πατρίδα της εις βάρος μας, χωρίς να ισχύσει κανένας νόμος και κανένα δίκαιο… Θα ακολουθήσει όμως μεγάλος και φοβερός παγκόσμιος πόλεμος που παρόμοιος του δεν ξανάγινε ποτέ στη γη.